Trainee Account Manager

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Sales Training

Description

Voor ons kantoor op de Zuidas zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor de functie van:

Trainee Account Manager (sales)

Je komt dan te werken voor een van onze toonaangevende brands: Computer Futures!

Recruitment. De optimale match maken tussen klant en kandidaat. Werken als een echte ondernemer in een eigen markt. Enerzijds ben je als Trainee Account Manager verantwoordelijk nieuwe klanten te genereren door middel van koude en warme acquisitie. Anderzijds werf, interview, kwalificeer en selecteer jij de beste kandidaten en stel je deze voor aan jouw opdrachtgevers.

Voel jij je aangesproken? Mooi. Dan heeft Computer Futures jou veel te bieden.

Bij Computer Futures (onderdeel van SThree) krijg je de kans om jouw carrière te starten bij een van de meest toonaangevende recruitment organisaties wereldwijd. Tijdens dit traineeship zul je volledig opgeleid worden tot recruiter. Met de juiste begeleiding en training zul je je eigen netwerk gaan opbouwen binnen de IT markt. Op deze manier beschik jij over de juiste kennis en expertise om de juiste IT-specialisten te matchen met jouw klanten.

Onze opdrachtgevers variëren van multinationals tot lokale MKB bedrijven waardoor we van jou verwachten dat je niet alleen op hoog niveau, maar ook op lokaal niveau kan handelen.

Jouw profiel

Je bent geschikt voor deze functie als jij een HBO of WO diploma bezit. Ook zien wij graag dat jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, affiniteit hebt met sales en het leuk vindt om te werken met uitdagende doelstellingen. Anders gezegd: je bent commercieel ingesteld, een doorzetter, klantgericht, ambitieus en een harde werker. In tijden van hoge werkdruk ben jij juist degene die rustig blijft.

What's in it for you?

  • Computer Futures is een sterk groeiende organisatie en hierdoor is er ook voor haar medewerkers zeker ruimte voor groei. Indien jij over de juiste capaciteiten, ambitie en het doorzettingsvermogen beschikt zijn de doorgroeimogelijkheden onbeperkt.
  • Een basissalaris van €24.000 incl. vakantiegeld, met de mogelijkheid dit (meer dan) te verdubbelen d.m.v. een ongelimiteerd bonussysteem.
  • Fantastische (team)beloningen, zoals skitrips, reisjes naar Ibiza en Las Vegas.
  • Een dynamische werkomgeving waarin hard werken samengaat met plezier.
  • Je aansluiten bij een multinational die bekend staat als de recruitment university (oftewel: een uitgebreid, up to date trainingsaanbod).

Definitief overtuigd? Mail je CV naar of bel 020- en vraag naar Jilly Schuurman.

Start date
n.a
From
Computer Futures
Published at
25.04.2015
Project ID:
892493
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register