Docenten Nederlands en Engels (45687332)

Gouda  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Marketing

Description

ID College is voor het domein Economie op zoek naar
Bevoegde docenten Nederlands en Engels met hart voor mbo-studenten!
Het domein EconomieBij het domein Economie werken ongeveer 120 docenten (100 fte) in de vestigingen Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Katwijk, Zoetermeer en Leidschendam. Het domein bedient negen verschillende werkvelden zoals detailhandel, marketing, logistiek, commercie, financiële administratie, bank en verzekeringen en directiesecretaresse en biedt ongeveer 40 opleidingen aan. Kenmerkend voor dit domein zijn de aanpakkers en de marktgerichte denkers en doeners.
De functieWij zoeken voor een aantal opleidingen docenten Engels en Nederlands.
Pedagogisch/didactische bekwaamheden vinden we natuurlijk belangrijk: kun je goed contact maken met uiteenlopende studenten, ze motiveren, een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas? Ook vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen zijn nodig in deze baan.
Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar docenten die echt plezier hebben in mbo-onderwijs. En die goed kunnen improviseren en teamspeler zijn. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in een veranderende en dynamische organisatie.
Belangrijk voor ons is bovendien dat je een bevoegd docent bent. Bevoegd docent zijn kan op verschillende manieren, maar een docent met een diploma van de lerarenopleiding heeft bij ons de voorkeur. Docenten die net van de lerarenopleiding afkomen, hebben zelfs een streepje voor.
Voordat je solliciteert, moet je nog even weten dat wij iemand zoeken die:* als het nodig is op verschillende locaties wil werken;* minimaal voor 0.6 fte (3dgn) per week beschikbaar is;* op donderdag beschikbaar is.
Wat bieden wijDe functie van docent is gewaardeerd in schaal LB (maximum € 3.823,-)  of LC (maximum € 4.280,00). De genoemde bedragen zijn bruto per maand en van toepassing bij een volledige betrekking en  exclusief 8% vakantietoeslag en 13e maand.
SolliciterenGraag ontvangen wij per mail je schriftelijke sollicitatie en Curriculum Vitae, waarin je jouw geschiktheid en motivatie aangeeft.Deze kan gestuurd worden naar deze brief graag even kenbaar maken voor hoeveel uren je beschikbaar bent, op welke dagen je beschikbaar bent en naar welk vakgebied ( Engels en of Nederlands) je interesse uitgaat.
Voor vragen verzoek ik je via de mail contact op te nemen met Ellen Bosma, management en project assistent Domein Economie, of Rita Driehuis, management en project assistent Domein Economie,

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
04.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
958995
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register