Docent Duits (40533007)

Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Scala

Description

Vacature's PENTA college CSG

docent Duits

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij voor onze vestiging regio Rotterdam een 2e graads docent Duits (0,5 fte).

We zijn een christelijke school. We dragen verantwoordelijkheid voor onze medemens. In het vak levensbeschouwing komt dit aan de orde, maar ook in de andere lessen en in de dagelijkse schoolpraktijk. We houden bijvoorbeeld dagopeningen, kerst- en paasvieringen. We kenmerken ons door een oecumenische instelling en een ‘open’ identiteit. Dat wil zeggen dat je welkom bent als je de uitgangspunten van de school respecteert.

 


Heb je belangstelling om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan zo spoedig mogelijk via de knop ‘solliciteer direct’ boven aan deze pagina. Vermeld even duidelijk de functie en de vacaturecode van de vacature waarin je interesse hebt. Naar een combinatie met of delen van de andere op de website getoonde vacatures, kan ook gesolliciteerd worden.

PENTA college CSG Scala Rietvelden

We bieden leerlingen die meer willen de mogelijkheid om naast het basisprogramma ook te kiezen voor een van de andere disciplines. De school wil daarmee talentontwikkeling bevorderen. Uit disciplines op het gebied van sport, bèta en kunst kunnen leerlingen een onderdeel kiezen waarin ze hun talent kunnen ontdekken of verder kunnen inzetten.

De disciplines kunnen door leerlingen van alle niveaus worden gekozen.

Er zijn zeven disciplines:

  • Sport
  • Dans
  • Theater
  • Beeldend
  • Beeld & Geluid
  • Muziek
  • Bèta-junior

 

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
Select & Match
Published at
23.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
910564
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register