Docent Engels 2e graad (43301585)

Naaldwijk  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

C

Description

Docent Engels, 0,2 fte (2e graad)

Met ingang van het schooljaar ISW Hoogeland is een moderne school voor mavo, havo en vwo. Naast een technasium bestaat er de mogelijkheid om Cambridge Engels te volgen. ISW Hoogeland heeft een prachtig gebouw en wij bieden een plezierige werkomgeving met een duidelijke organisatie en prettige leerlingen en collega's.
* Het verzorgen van lessen Engels in de mavo en de onderbouw havo en vwo* Het begeleiden van leerlingen* Het verlenen van ondersteuning bij organisatorische en begeleidingsactiviteiten* Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs
Profiel* bij voorkeur een collega met een 2e graads opleiding of studerend hiervoor* ook stagiaires nodigen wij uit te solliciteren* we hechten aan een collega die beschikt over zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden
Arbeidsvoorwaarden* 7 uur les per week bij een aanstelling van 0,28 fte* Met ingang van het schooljaar * ISW is een LC / LD instelling (LC € 4.413,-- / LD € 5.022,-- per maand bij een volledige betrekking). Dit betreft een LC functie.
SOLLICITEREN?Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met dhr. P. van der Knaap, T of  Wil je solliciteren? Dat kan via dit formulier of via e-mail of schriftelijk. 
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar:Algemene Directie ISWT.a.v. de heer J.C. StormPostbus AD Naaldwijk

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
04.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
937756
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register