Junior App Developer (47494116)

Enschede  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Gewoon je eten bestellen via je smartphone of tablet, of dat nu met Android, iOS of Windows werkt. De app van Thuisbezorgd.nl werkt briljant en maakt bestellen eenvoudig. Dankzij jouw vertaling van onze nieuwe functionaliteiten naar codes, die de apps optimaal laten werken. Als Jr. App Developer pas jij de nieuwste technologie toe op onze apps.

De ingrediënten van deze functie

Binnen tien vingerbewegingen inclusief het scrollen, van het openen van de app tot het betalen van je maaltijd, zo snel kun je bij Thuisbezorgd.nl je eten bestellen. En nu kun je met de nieuwste functionaliteit ook je eten afhalen. Dat is wat jij doet. Steeds nieuwe functionaliteiten toevoegen aan de apps, waardoor ze nog gebruiksvriendelijker worden en het gemak van eten bestellen vergroten.

Coderen, de nieuwste ontwikkelingen volgen op het gebied van app development, apps volledig van binnen en buiten doorgronden; het is voor jou kinderspel. Eigenlijk zou je het een hobby kunnen noemen. Waarom niet van je hobby je werk maken en ons helpen om van onze apps indrukwekkende staaltjes techniek te maken?

In een team van ambitieuze App Developers vind jij je plek binnen Takeaway.com, de moederorganisatie van Thuisbezorgd.nl. Dit team stimuleert jou in je ontwikkeling en brengt je veel kennis bij, zodat je van junior kunt doorgroeien naar een medior en zelfs senior. Je mag de mooiste projecten meedraaien en maakt het allemaal mee; van ontwerpen tot implementeren van de apps. Je werkt met de nieuwste webtechnologieën wat betreft apps en gadgets.

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Takeaway.com/Thuisbezorgd.nl
Published at
02.09.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
976804
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register