Docent VO (47470382)

Naaldwijk  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

C

Description

Trajectgroep ISW is op zoek naar een Docent VO.
De werkzaamheden bestaan uit:* Verantwoordelijkheid dragen voor het reilen en zeilen in het lokaal van de Trajectgroep* Het creëren van een veilig klimaat in de Trajectgroep voor de aanwezige leerlingen* Contacten onderhouden met de locaties voor het aanleveren van een onderwijspakket voor de Trajectgroep-leerling* Op basis van (ortho)pedagogisch handelen en een intensieve begeleiding de jongeren coachen* Vele activiteiten opzetten op het gebied van onderwijs, gedragsbeïnvloeding en andere zorgcomponenten* Individuele en groepsgerichte benadering* Begeleiding op het gebied van planning en organisatie* Begeleiding op het gebied van ‘leren leren’* Het geven van (vakinhoudelijk) onderwijs op diverse niveaus* Sturing geven aan de onderwijsassistent
De aanstellingDe medewerker komt in dienst van Lucas Onderwijs, het overkoepelend bestuur van ISW.
Datum indiensttredingZo spoedig mogelijk in schooljaar 2015 – 2016
Werkervaring/opleidingseisenErvaring in het begeleiden van leerlingen met gedragsproblematiek of één of meerdere opleidingen daartoe.
ArbeidsvoorwaardenHet salaris volgens CAO-VO onderwijs (mx. LC-functie).
Meer informatieIn verband met de zomervakantie is de school gesloten van maandag 20 juli tot en met vrijdag 14 augustus. U ontvangt vanaf maandag 17 augustus een reactie op uw sollicitatie. 
Voor aanvullende informatie kunt u per mail contact opnemen met dhr. van Straten () of dhr. Visscher () of telefonisch via .De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 24 augustus 2015.
SolliciterenIndien u geïnteresseerd bent in deze functie, verzoeken wij u voor 16 augustus 2015 te reageren. U kunt uw vacature sturen per email t.a.v. dhr. J. Storm Wil je solliciteren? Dat kan via dit formulier of via e-mail of schriftelijk. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar:
Algemene Directie ISWT.a.v. de heer J.C. StormPostbus AD Naaldwijk

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
02.09.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
976806
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register