Docent Aardrijkskunde 1e graad (43259155)

Amterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

SEA PR

Description

Je als docent verbinden aan School at Sea betekent zes maanden lang aan boord van de Regina Maris leven, met 9 volwassenen en +/- 34 leerlingen.
Het hele team draagt zorg voor de begeleiding van de leerlingen tijdens het project. Als docent begeleid je de leerlingen bij hun zelfstudie en planning, neem je toetsen af en verzorg je van jouw mentorgroep de verslaglegging richting ouders en school. Daarnaast verzorg je de lessen uit het School at Sea curriculum op jouw vakgebied. Deze lessen zijn verdiepende lessen die aansluiten bij het normale havo/vwo programma en die de theorie in de praktijk brengen; zoals bijvoorbeeld het ontleden van vliegende vissen (biologie), het navigeren op de sterren (wiskunde), een les over krachten en koppels a.d.h.v. de zeilen (natuurkunde), maar ook het voorbereiden van een les die je geeft tijdens de beklimming van de Teide (aardrijkskunde/biologie). 
School at Sea is op zoek naar docenten die eerstegraads bevoegd zijn in een examenvak.
Onze voorkeur gaat uit naar docenten met gedegen leservaring en/of docenten die ervaring hebben in het lesgeven in meer vakken dan hun eigen vak. Docenten die een extra vaardigheid of talent hebben, bijvoorbeeld op het gebied van muziek, kunst, maatschappijleer, filosofie, sport, etc. hebben een pré.

School at Sea speelt zich af op een Tall Ship van +/- 50 meter lang. Dat betekent 24 uur per dag, 7 dagen per week met +/- 34 leerlingen en +/- 10 volwassenen en weinig privacy. Teamleden dienen zich daarom te herkennen in de volgende termen; teamspeler, sociaal dier, klik met de doelgroep, communicatief vaardig, flexibel. Daarnaast is het belangrijk dat de teamleden beschikken over een goede lichamelijke gezondheid.

Het succes van School at Sea is afhankelijk van de samenstelling van het team. De teamleden moeten elkaar kunnen aanvullen en zij moeten los van elkaar geschikt zijn voor School at Sea. Tijdens de selectiedag zal vastgesteld worden of iedereen afzonderlijk klaar is voor deze uitdaging. Daarna wordt uit de geschikte docenten een uitgebalanceerd team samengesteld die samen het project kunnen dragen én het gehele curriculum van havo/vwo kunnen verzorgen.

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
04.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
937772
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register