Teamleider economie, werk, inkomen en participatie (40774841)

Gouda  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster

Description

Teamleider economie, werk, inkomen en participatie - Gouda

Wij zijn voor een gemeente in de regio Arnhem op zoek naar een Teamleider met het aandachtsgebied economie, werk, inkomen en participatie voor 24 uur per week.

De teamleiders zijn verantwoordelijk voor de inhoudelijke en strategische aansturing van de medewerkers van de afdeling Samenleving en Beleid. De teamleiders werken onder aansturing van de afdelingsmanager Samenleving en Beleid, die ook de hiërarchische aansturing van de medewerkers op zich neemt.

De teamleiders vervullen in voorkomende gevallen ook de rol van ambtelijk opdrachtgever of 3 ambtelijk opdrachtnemer. Een teamleider zal in ieder geval de taak krijgen om de drie decentralisaties in het sociaal domein beleidsmatig aan te sturen. De andere teamleider zal trekker zijn van de innovatie van het subsidieproces.

De afdelingsmanager Samenleving en Beleid neemt zelf de personele bevoegdheden op zich. Kandidaten moeten in juni en eventueel in juli enkele dagen beschikbaar zijn voor het inwerken.

Kenmerken functie

  • Geeft integrale inhoudelijke en strategische sturing aan een deel van de afdeling
    Initieert en adviseert over strategische, operationele en tactische vraagstukken op bestuurlijk en afdelings-/clusterbreed niveau met directe impact op de samenleving
  • Is mede verantwoordelijk voor de continue doorontwikkeling en innovatie van het cluster en voor de samenwerking met andere afdelingen
  • Is mede verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, effectiviteit en integraliteit van de afdeling
    Stuurt op waarden, resultaten en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers
  

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
Select & Match
Published at
28.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
912771
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register