Docent AVO cluster-4 (43260209)

's-Gravenhage  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster

Description

Docente AVO

Docenten AVO en vakdocenten gezocht voor een residentiële voorziening regio Zuid Holland

Voor een residentiële voorziening voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar met ernstige ontwikkelings- en/of gedragsproblemen zoeken we docenten AVO en vakdocenten die stevig in zijn of haar schoenen staan en niet van opgeven weten!!!!!!!!

Wij zijn op zoek naar AVO en vakdocenten, Z&W, Techniek, Groen  voor tijdelijke opdrachten! Heb jij het talent om deze speciale cluster 4 leerlingen echt iets te leren? Jij vindt het een ontzettende uitdaging  om met zeer moeilijk opvoedbare kinderen (ZMOK), kinderen met gedrags- en/of psychiatrische stoornissen, zoals ADHD, PDD-NOS, ODD, CD (Antisociale gedragsstoornis), klassiek autisme en hechtingsproblematiek te werken dan heb ik een baan voor je! 

Functie-eisen

  • Onderwijsbevoegdheid (Pabo of lerarenbevoegdheid)
  • Master SEN (of iets soortgelijks) is een pre!
  • Kennis van verschillende gedragsproblemen
  • Ervaring met de doelgroep

Problemen die zich thuis, op school en in de vrije tijd manifesteren. Eerdere (preventieve) vormen van hulpverlening zijn voor het oplossen van deze problemen niet toereikend gebleken

De behandeling richt zich op de ontwikkeling en het gedrag van de jeugdige, maar ook op de opvoederstaak van ouders. Dat wil zeggen dat jeugdigen niet alleen behandeld worden in de behandelgroep, maar ook thuis als onderdeel van het gezin, samen met hun ouders. Daarnaast volgen de jeugdigen speciaal onderwijs. De jeugdige maakt deel uit van een behandelgroep. Iedere behandelgroep heeft een zelfstandige woonruimte met een huiselijke sfeer. Alle jeugdigen hebben een eigen kamer.

Opnameduur

De opnameduur varieert van 6 maanden tot 3 jaar afhankelijk van de problematiek en de hulpvraag. Uitgangspunten van de behandeling zijn terugkeer van de jeugdige naar het eigen gezin of, als het kind oud genoeg is, toewerken naar zelfstandigheid. Indien dit niet mogelijk is, wordt in overleg met de ouders en plaatsende instantie naar een andere oplossing gezocht. Denk hierbij aan kinderhuis, gezinshuis, pleeggezin, etc.

 

  

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
The School Factory
Published at
04.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
937739
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register