Technisch ontwerper (45361348)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster Scrum agile

Description

Technisch ontwerper (Ontwikkelaar)Opdracht omschrijving

De Informatievoorziening (IV) van de Politie is aan sterke verandering onderhevig. Het cluster OPP houdt zich bezig met de vernieuwing van de informatievoorziening voor het operationeel politie proces, waarmee een robuuste informatievoorziening en uitfasering van de huidige ‘oude’ informatiesystemen wordt bereikt.

Er wordt gewerkt met agile/SCRUM (en waterval waar nodig). Dit betekent dat (vrijwel) fulltime inzet verwacht wordt. Omdat het al snel enkele maanden kost voordat een team zijn maximale effectiviteit heeft bereikt, wordt verwacht dat de kandidaat de intentie en verwachting heeft dat hij/zij voor langere tijd in deze rol wil werken. Er wordt gewerkt in een dynamische context met veel nieuwe elementen, waardoor een flexibele opstelling, leergierige houding en doorzettersmentaliteit onmisbare persoonskenmerken zijn.

De software van OPP is complex en wordt de komende periode nog (sterk) uitgebreid. Dit moet middels een FO/TO-achtige manier worden uitgewerkt en gedocumenteerd in overleg met de architecten, zodat deze voorziening gebouwd kan worden. De technisch ontwerper is verantwoordelijk voor het opstellen en documenteren van deze TO's.

Doelstelling

Vernieuwen van de informatievoorziening voor het operationeel politie proces, waarmee een robuuste informatievoorziening en uitfasering van de huidige ‘oude’ informatiesystemen wordt bereikt.

Verantwoordelijkheden

De technisch ontwerper is verantwoordelijk voor het opstellen en documenteren van TO's in afstemming met de architecten.

Vakmatige taken
  • Opstellen TO's
  • Afstemming met architecten en intern team OPP
  • Toepassen Agile manifesto in het werk
Contacten

Samenwerking met intern OPP-team en architecten.

Inzet in de lijn of project

Inzet op het project OPP Softwarerealisatie.

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
Select & Match
Published at
01.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
957611
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register