Docent AVO VSO cluster-4 (45355718)

Rotterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster

Description

Leerkracht VSO, Rotterdam, WTF 1,0 per

Je functie

Je geeft les aan een klas binnen een praktijkschool. Het gaat om een groep van ongeveer 10 leerlingen. Het onderwijs wordt gegeven volgens de afspraken in het groepsplan en het ontwikkelingsperspectiefplan (OOP). In dit OPP worden de doelen samen met  ouders/verzorgers en leerlingen afgestemd. In het werk word je begeleid door de schoolleider, de intern begeleider en de gedragswetenschapper van de school .

Je geeft les op een wijze die past binnen de onderwijskundige visie van de school.

Je realiseert, op basis van kennis van de basisbehoeften en de ontwikkelingsprocessen van de leerlingen, een veilige leer- en werkomgeving. Je biedt houvast en structuur bij de keuzes die de leerlingen moeten maken, zodat zij zich sociaal-emotioneel en moreel kunnen ontwikkelen. Op het  College volgt iedere leerling een opleiding gericht op uitstroom naar werk of, in individuele gevallen, naar een ROC.

Waar?

De locatie is gelegen in Rotterdam. De locatie biedt cluster 4 onderwijs (VSO) op het niveau Praktijk Onderwijs aan 140 leerlingen, van 12 t/m 18 jaar, met complexe leer- en/of gedragsproblematiek

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
Select & Match
Published at
01.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
957632
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register