CONSULTANT GGZ (45362810)

Nederland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Analysis Backup

Description

CONSULTANT ZORG ( GGZ / ZORGINSTELLINGEN)

Select & Match groeit en daarom zoeken we een consultant zorg op franchise basis.

Binnen ons dienstverleningspakket zit o.a de Executive search

Bij een executive search richten wij ons op de medisch specialist, arts of professional in de zorg met wie de organisatie graag in contact wil komen.

Wij leveren hierbij de volgende inspanningen:

  • Alle stappen van basic search en premium search worden gevolgd.
  • We maken een grondige analyse van de behoefte van de vraag en de specifieke ontwikkelingen binnen de zorginstelling. Aan de hand hiervan starten we een gedegen werving- en selectietraject.
  • U ontvangt een op maat geschreven rapport aan de hand van de gevoerde gesprekken binnen uw instelling over de behoefte en achterliggende motivatie van de ontstane vacature. Dit verwerken we in een stappenplan, zodat we u op afgesproken tijden informeren over onze wervingsactiviteiten.
  • Proactief en persoonlijk benaderen van kandidaten. Dit zijn enerzijds kandidaten die S&M via haar netwerk kent en anderzijds kandidaten, waarvoor de instelling S&M inzet om ze te benaderen op discrete wijze.
  • Tevens is een competentietest of assessment onderdeel van het selectieproces, dit alles hebben we zelf in huis en is exclusief ontwikkeld door S&M.

Select & Match heeft een flexibele aanpak bij wervingsvraagstukken. Snel en effectief resultaat door onze dienstverlening aan te passen waar nodig 

We  helpen met het vaststellen van de competenties, vervolgens werven, motiveren en selecteren we de best mogelijke kandidaat met onze eigen unieke assessment methode. De juiste mensen op de juiste plek.

Zeker van topprestaties
De resultaten van ons assessment helpt om zicht te krijgen in het bedrijfsprofiel, de potentiele medewerker, en om de nieuwe medewerker optimaal in te kunnen werken. We adviseren de nieuwe medewerker én zijn toekomstige werkgever over de inwerkperiode. Beiden maken zo een vliegende start – betere prestaties vanaf dag één.

Profiel van de ‘ideale ondernemer’ Wij werken vanuit onze drie basis principes:
  • dynamisch, flexibel en betaalbaar. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijke eigenschap voor onze ondernemers. 

Ben jij de veelzijdige Consultant die alle aspecten van W&S en executive search beheerst? Heb je ervaring binnen het vakgebied Zorg en Welzijn? En wil je werken in unieke omgeving binnen een gedreven team? 

De vacature zelfstandig Consultant Detachering Zorg en Welzijn bij is een leuke baan waar diversiteit gepaard gaat met alle ruimte voor jouw eigen ondernemersmentaliteit.

De zelfstandigheid die je hier hebt, wordt gecombineerd met een hechte samenwerking met al jouw collega ondernemers. Hard werken, veel humor en samen de schouders eronder zetten, omschrijft onze werksfeer het beste

Je weet wat er omgaat in de gedachten van je klant!

Kennis en ervaring in de zorgsector is daarom noodzakelijk. Onze ondernemers dienen dan ook goede communicatie vaardigheden te bezitten. Bovendien is affiniteit en / of ervaring met commercie gewenst. Als ondernemer ga je tenslotte je eigen onderneming opbouwen! Zorg en commercie zijn vaak twee verschillende werelden.

Als Franchise Partner ga je binnen de Zorg en Welzijn branche talentvolle professionals koppelen aan (zorg)instellingen. Je doet dit door middel van je professionele netwerk, dat je verder uitbreidt. Je zorgt voor de acquisitie van klanten en neemt kandidaten op in jouw persoonlijke bestand. Hoe je dit allemaal doet is aan jou. Je bent namelijk een zelfstandige ondernemer die met ons een partnerschap aangaat. Wij zorgen voor ondersteuning bij acquisitie, assistentie bij sociale media en administratieve backup. Jij bepaalt zelf jouw strategie om je doelen te behalen.

 Je taken in het kort: 

  • Acquisitie van klanten
  • Genereren van business
  • Plaatsen van kandidaten (target:1 à 2 per maand)
  • Het onderhouden en uitbouwen van jouw professioneel netwerk
  • Executive search artsen
  • Exclusieve opdrachten staan tevens al voor je klaar
Start date
ASAP
Duration
36 months
From
The School Factory
Published at
01.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
957638
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register