DWH Developer

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Wij zijn momenteel opzoek naar een DWH developer voor een interessante opdracht in de omgeving van Utrecht. Het gaat om een opdracht voor een jaar met opties tot verlenging. Werkweek kan zijn voor vier a vijf werkdagen. De deadline voor deze positie is woensdag en de startdatum voor de opdracht is per begin September!

Project omschrijving Voor deze organisatie moeten een aantal verschillende datawarehouses functioneel en technisch geconsolideerd worden in één datawarehouse. Vanuit het datawarehouse wordt voor verschillende stakeholdergroepen gerapporteerd, ook wordt er input geleverd aan diverse operationele processen en bijbehorende systemen/applicaties.

De technische landschappen bestaat onder meer uit een datawarehouse gebasseerd op een SQL serrver en oracle BI/Cognos en bijvoorbeeld JD Edwards.

Bij deze functie wordt ook verwacht dat de DWH developer een adviserende/coachende rol kan vervullen om bijvoorbeeld eindgebruikers kennis te laten maken met de nieuwe datawarehouse.

Jouw profiel HBO/WO Werk en denkniveau Ervaring met het consolideren/developen van datawarehouses Ervaring met SQL, oracle en/of Cognos Ervaring met JD Edwards is een pre Kennis/ervaring met rollen als analist Ervaring met adviesgevende/coachende opdrachten Heb jij interesse en ben jij beschikbaar per 1 September? Reageer dan zo snel mogelijk met je meest recente CV zodat wij de opdracht verder kunnen bespreken!

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
01-09-2016
Duration
12 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
25.07.2016
Project ID:
1173574
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register