2 PHP developers met SQL kennis

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Voor een klant van Computer Futures in de regio Utrecht ben ik op zoek naar 2 developers met kennis van PHP en SQL. De rollen verschillen echter van elkaar. Hierdonder zijn de rollen nader toegelicht

De eerste rol is al PHP developer met kennis van SQL. Jouw kennis van PHP is het belangrijkste en je gaat meedraaien in het team. Binnen de organisatie wordt gebruik gemaakt van PHP 7 en kennis daarvan is een pre. Naast PHP is het belangrijk dat je kennis hebt van SQL en je een weg weet te vinden in database structuur. Verder moet je in staat zijn om query's te schrijven.

De twee rol is als SQL developer met kennis van PHP. Als SQL developer moet je in staat zijn om de database te herstructureren en opnieuw in te delen. Daarbij komt kijken dat je in de praktijk vaker in aanraking bent geweest met PHP en jouw weg daarin kan vinden.

De organisatie heeft veel verschillende klanten waarvan veel verschillende data binnenkomt. De klant bouwt deze software voor verschillende bekende labels in de markt.

Technisch:

- PHP

- SQL

- MVC kennis

Locatie: Utrecht
Duur: 3-6 maanden ++
Tarief: in overleg

Voor de bereikbaarheid is een auto handig.

Ben je beschikbaar, kom je binnenkort beschikbaar of ken je iemand die binnenkort beschikbaar komt? Laat dan snel het meest recente CV achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om het project door te nemen.

Alvast bedankt!

Sebastiaan van Dijke - Computer Futures.

Start date
n.a
From
SThree NL
Published at
01.10.2016
Project ID:
1213529
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register