Jiffy: Teamleader Maintenance (90327291)

Hoek van Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Ben jij een ‘people manager’ die allround technische kennis heeft? En durf jij kritisch te zijn om veranderen door te voeren?

 

Jiffy Group (Hoek van Holland) heeft ter uitbreiding een vacature voor een fulltime:

 

Manager Technische dienst / Teamleader Maintenance

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud alle productielocaties van Jiffy die de ‘Prefoma plant Plug system’ (flexibele plant vermeerderingssysteem) produceren (Hoek van Holland, Amerika, Japan en Spanje). Je werklocatie is Hoek van Holland en dit is tevens de grootste locatie. Maar je gaat circa 1x per jaar de andere locaties bezoeken.

Jouw team bestaat uit 3 onderhoudsmonteurs en een Project Leader die nieuwe machines ontwikkelt. Jij zult veel in het Engels contact hebben met de Manager Centre of Excellence, want zij is eindverantwoordelijk voor alle Preforma locaties. Ze bepaalt de doelstellingen en het is aan jou om vervolgens alles te coördineren. Je zorgt voor de planning, de benodigdheden voor de inkoop en je schakelt met leveranciers en de plant manager. Het belangrijkste van deze functie is het aansturen van je team. Jij zorgt ervoor dat iedereen gemotiveerd en betrokken is.

Daarnaast ben je zelf ook proactief bezig met het signaleren van (preventief) onderhoud en denk je na over mogelijke verbeteringen. Verder ben je betrokken bij projecten voor veiligheid en milieu, kosten en/of productontwikkeling.

Start date
ASAP
Duration
3 months
From
Jiffy Group
Published at
04.12.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1249902
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register