adviseur veiligheid (1175801)

Alphen aan den Rijn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

adviseur veiligheid

 

Als adviseur veiligheid maak je deel uit van het team Veiligheid. Je adviseert samen met je collega’s het bestuur op het terrein van openbare orde en veiligheid in het algemeen en specifiek op de terreinen fysieke veiligheid, de veiligheidsregio en de crisisorganisatie. Je stemt af en werkt daartoe samen met onze partners in de veiligheidsketen. Je neemt deel aan interne en externe overleggen en draagt daarbij het gemeentelijke standpunt daadkrachtig uit. Daarnaast ben je één van de regisseurs van de lokale veiligheidskamer.

Je zit per toerbeurt de tweewekelijkse casuïstiek overleggen voor en regisseert de daaruit voortvloeiende trajecten.
Als adviseur geef je proactief invulling aan je rol door landelijke en regionale ontwikkelingen bij te houden, je kennis hieromtrent op peil te houden en deze te delen met afdelingen die bij het onderwerp betrokken moeten zijn.

Je bent een beleidsadviseur met het profiel van een resultaatgerichte procesmanager die mensgericht, doortastend en communicatief te werk gaat. Bij voorkeur heb je inzicht in en ervaring met het beleidsveld veiligheid. Daarnaast beschik je over uitstekende adviesvaardigheden en overtuigingskracht. Je schakelt gemakkelijk tussen strategische, tactische en operationele niveaus. Je denkt vooruit en weet een stimulerende en enthousiaste omgeving te creëren. Je bent politiek en bestuurlijk sensitief en in staat verschillende belangen te verenigen in complexe omgevingen. Je bent gewend om samen te werken om gezamenlijke doelen te bereiken. Je neemt graag initiatief, bent besluitvaardig en een goede organisator.

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
The School Factory
Published at
31.01.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
843851
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register