Docent Engels (37149155)

Noord Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Docent Engels 2e graad

OMSCHRIJVING SCHOOL 
Voor een scholengemeenschap  voor vmbo, havo en vwo zoeken we een enthousiste docent Engels. Het betreft een openbare school  in Brabant.

De docent Engels die we zoeken moet in staat zijn om leerlingen voor te bereiden, motiveren en te  te ontplooien op middelbaar, hoger en universitair vervolgonderwijs. Zowel van binnen als buiten de regio Bommelerwaard vinden leerlingen hun weg naar de school. Niet in de laatste plaats om de persoonlijke sfeer die het college kenmerkt. Een school die groot genoeg is om zich sterk te maken voor goede docenten, voorzieningen en middelen, en klein genoeg om leerlingen individueel te kennen.

Op de school volgen 1400 leerlingen onderwijs op VMBO-tl, HAVO en VWO niveau. De leerlingen hebben een overwegend theoretische leerstijl en vinden het leuk om te leren en daarop te worden aangesproken. Zij komen in aanraking met kennis van allerlei aard, leren vaardigheden aan en verbanden doorzien. We proberen de leerlingen actief bij het leerproces te betrekken. Onze leerlingen hebben een doorgaans positieve houding: ze tonen zich betrokken bij anderen en zetten zich zo nodig met verve in voor de school. Kenmerkend voor de locatie is het belang dat we hechten aan cultuur. De leerlingen kunnen deelnemen aan muzikale activiteiten, toneelproducties en theaterdagen.

FUNCTIE In veband met zwangerschapsverlof van een medewerkster van het College zijn we op zoek naar een docent Engels 2e graad voor 15 lesuren in de week tot einde schooljaar. De lessen worden gegeven aan VMBO Theoretische Leerweg. Het betreft zowel de onder als de bovenbouw.

BIJZONDERHEDEN
Bevoegdheid en ervaring is een eis. Het betreft een LB functie. 

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
The School Factory
Published at
28.03.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
876600
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register