Junior Telefonisch Verkoper (38368435)

Alphen aan den Rijn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Automotive

Description

Rodeche Acquisitiediensten bestaat 30 jaar en is gespecialiseerd in het uit handen nemen van het commerciële business to business telefoontraject voor haar opdrachtgevers. Rodeche biedt zakelijke diensten op hoog niveau.
Een groeiend aantal opdrachtgevers is tevreden met de resultaten die wij behalen. Door continue groei van de organisatie zoeken wij medewerkers om ons team te versterken. Wij zijn op zoek naar een:

Commercieel medewerker (18 tot 36 uur)

Functieomschrijving

Rodeche werkt voor multinationals en MKB bedrijven binnen de sectoren: bouw en bouw gelieerd, logistiek, automotive, techniek, IT en automatisering en zakelijke dienstverlening. Binnen Rodeche wordt bij de koppeling aan onze klanten zo veel mogelijk rekening gehouden met affiniteit van de medewerker met de sectoren. Je wordt het verlengstuk van diverse relaties, waarmee je nauw contact onderhoudt en die je commercieel gaat ondersteunen. Het takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van acquisitie. Verder ben je bezig met relatiebeheer, offertes nabellen, uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken en advisering.


Bedrijfscultuur

Wij zijn een informeel bedrijf met 20 medewerkers in dienst dat professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft.

Wij zijn op zoek naar een commerciële persoonlijkheid. Indien uw arbeidsverleden en/of competenties niet aansluiten bij deze functie, heeft solliciteren geen zin.

Taken:

  • Acquisitie
  • Offertes nabellen
  • Relatiebeheer
Start date
ASAP
Duration
05 months
From
Rodeche Acquisitie Diensten
Published at
18.04.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
887985
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register