2x gecertificeerde Systeembeheerder MSCE2008 / Citrix

Noord-Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Als Systeembeheerder ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de hele IT infrastructuur. Je houdt je onder andere bezig met het analyseren, testen, beheren en bewaken van de serverinfrastructuur en het netwerk en het analyseren en oplossen van incidenten. Dankzij jouw opgedane werkervaring heb je een brede kennis opgebouwd van gangbare systemen als bijvoorbeeld Microsoft, VMWare, Citrix en Cisco en weet je raadt met complexe ICT infrastructuren in middelgrote tot grote omgevingen. Jouw kennis van virtualisatie van zowel server, werkplek als cloud-computing maakt jou een veelzijdige en gewaardeerde collega en in jouw communicatie ben je in staat om de vraag van een cliënt te vertalen naar heldere taal en kun jij jouw adviezen helder overbrengen. Daardoor kun je op alle fronten je systeemkennis gebruiken om zo ingewikkelde problemen op te lossen. Wanneer je problemen voorziet, handel je proactief en los je deze op voorhand op.
Functieomschrijving:
Kennis van de volgende zaken is vereist:
- VMWare
- Citrix CCA gecertificeerd
- Microsoft MCSE2008 gecertificeerd
- Exchange 2010
Kennis van de volgende zaken is een pré:
- Cisco
- Linux
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een gelijkwaardige omgeving
Analytisch vermogen
Kennis van ITIL en projectmatig werken
Communicatief sterk
Bijzonderheden
Ben je enthousiast geworden van onze vacature? Dan is adviseren wij jou om direct jouw CV met begeleidend schrijven via de bij horende sollicitatieformulier in te dienen.
Wel geven wij wat inhoudelijk richtlijnen mee:
- CV in Word of PDF-Format, volledig in het Nederlands;
- CV mag niet langer dan 5 pagina's zijn;
- Motivatie mag niet langer dan 1 pagina zijn;
- Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Waar in de vacaturetekst kennis en/of ervaring wordt gevraagd, moet dit specifiek uit het CV, en anders via uw motivatiebrief, naar voren komen, zodat beoordeeld kan worden aan de criteria wordt voldaan. Alleen een opsomming in een lijst van bijvoorbeeld systeemkennis volstaat niet. De mate van ervaring moet duidelijk worden toegelicht. Systeem/software kennismatrix toevoegen zou een optie kunnen zijn.
- Bij de werkervaring in het CV dienen de periodes gespecificeerd te worden met maanden en jaartallen. Voorbeeld periode werkervaring: Augustus 2002 - december 2009
- Ook genoten opleidingen en cursussen dienen gespecificeerd te worden in jaartallen met de vermelding of de diploma/certificaat wel/niet behaald is.
Indien u niet voldoet aan bovenstaande CV, wordt uw sollicitatie niet in behandeling genomen.
Wie zijn wij?
Qualified4u is een landelijk opererende ICT - detacheringsorganisatie.
Door onze ervaring, ideeën en kennis van de arbeidsmarkt kun je gebruik maken. Wij gaan op zoek naar die IT-opdracht die past binnen jouw carrière opbouwen stellen jou voor bij onze opdrachtgevers. Een samenwerking voor de lange termijn is het doel.
Wij bieden hulpmiddelen om je sterker te profileren bij onze opdrachtgevers. Onze consultants helpen je graag met het realiseren van jouw persoonlijke doelstellingen en ambities binnen jouw vakmanschap, door middel van persoonlijke ontwikkelingstrajecten, in studie en in opdrachten..
Qualified4u heeft opdrachtgever in o.a. de sectoren van:
- Bancaire
- Overheid
- Industrie
Hierdoor ben jij als ICT-professional bij Qualified4u altijd aan het goede adres voor mooie carrièremogelijkheden.
Interesse?
Reageer dan snel. Wil je meer informatie over deze vacature (Q4U-NB01-001)? Neem dan contact op met Bas Driesen, telefoon of dien uw motivatiebrief en CV in via onze inschrijfformulier.
Keywords: VMWare, Citrix CCA, Microsoft MCSE2008, Exchange 2010, Cisco, Linux, ITIL
Start date
n.a
From
Qualified4U
Published at
21.10.2014
Project ID:
794400
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register