Financieel adviseur Sociaal Domein (1173855)

Roosendaal  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Financieel adviseur Sociaal Domein

De gemeente Roosendaal is volop in beweging. De missie van Roosendaal 2020 is dat zij het bestuur faciliteert, zodanig dat het lokale én regionale beleid wordt uitgevoerd in de eigen buurt en aansluit bij de realiteit en behoefte van de inwoners. De visie van de gemeente Roosendaal luidt dat zij stuurt op zelfredzaamheid en investeert in samenwerkingsvormen. Medewerkers zijn flexibele netwerkers die vraag gestuurd werken en meebewegen met ontwikkelingen in de samenleving.

Wij zijn de meest uitdagende werkomgeving voor publiek opdrachtnemerschap. We maken keuzes op basis van wet en prioriteiten. Het management biedt daarbij heldere kaders en stuurt op vertrouwen. Digitalisering draagt bij aan een kleinere, goedkopere en betere organisatie. Schaalgericht werken staat centraal.

Binnen het team Interne Dienstverlening & Communicatie is het “cluster” financiën specifiek belast met het geven van adviezen en ondersteuning op het terrein van financiën en bestaat uit adviseurs, financieel medewerkers en managementondersteuners.

Wij zoeken een enthousiaste ‘Financieel adviseur Sociaal Domein’ voor de duur van één jaar, fulltime (36 uur per week)

Als financieel adviseur voer je werkzaamheden uit binnen de randvoorwaarden van integriteit, rechtmatigheid, optimale prijs/kwaliteitverhouding en een betrokken, betrouwbare en professionele klantbenadering. Specifiek binnen het sociale domein en met name gericht op 3 decentralisaties Participatiewet, Jeugdzorg en Wet Maatschappelijke Ondersteuning(WMO). 

Waar gaat het om ?

Je adviseert en ondersteunt de directie en het management bij de uitvoering van hun integrale managementtaken op het gebied van financiële vraagstukken. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de planning & controlcyclus (begroting, jaarrekening, bestuursrapportages, kadernota en marap).

Verder lever je een inhoudelijke bijdrage aan het actueel houden van het financieel concernbeleid.

De budgethouders worden door jou begeleid om te komen tot een goede (financiële) bedrijfsvoering. Je adviseert de teams op financieel vlak bij het tot stand brengen van adviesnota’s voor het college van B&W en voorstellen voor de gemeenteraad. Tot slot neem je deel aan multidisciplinaire projecten op de diverse beleidsterreinen van de gemeente en stel je implementatievoorstellen op die je coördineert, begeleidt en bewaakt in de uitvoering.

In een speelveld met tegengestelde belangen laat je je niet uit het veld slaan en lever je op creatieve wijze een bijdrage aan het bereiken van de prioriteiten van de gemeente. Verder heb je een sterke persoonlijkheid, ben je een flexibel, een assertieve/proactieve adviseur, een teamspeler en resultaatgericht. Bovenal ben je enthousiast en gedreven in wat je doet.

 

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
31.01.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
843846
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register