Beleidsmedewerker Arbeidsmarkt & Reïntegratie (37149103)

Roosendaal  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Beleidsmedewerker Arbeidsmarkt & Reïntegratie

De gemeente Roosendaal is volop in beweging. De missie van Roosendaal 2020 is dat zij het bestuur faciliteert, zodanig dat het lokale én regionale beleid wordt uitgevoerd in de eigen buurt en aansluit bij de realiteit en behoefte van de inwoners. De visie van de gemeente Roosendaal luidt dat zij stuurt op zelfredzaamheid en investeert in samenwerkingsvormen. Medewerkers zijn flexibele netwerkers die vraag gestuurd werken en meebewegen met ontwikkelingen in de samenleving. Wij zijn de meest uitdagende werkomgeving voor publiek opdrachtnemerschap. We maken keuzes op basis van wet en prioriteiten. Schaalgericht werken staat centraal.

Het team Maatschappij ontwikkelt beleid voor het sociaal-economische domein.
Ter vervanging (zwangerschapsverlof) van een collega zoeken wij binnen het team Maatschappij, cluster werk en inkomen, op korte termijn een (tijdelijke) nieuwe medewerker:

Een enthousiaste
Beleidsmedewerker Arbeidsmarkt & Reïntegratie

voor de duur van 6 maanden, 32 uur per week

In deze functie ben je verantwoordelijke voor een aantal concrete projecten en werkzaamheden die reeds lopen of nog opgestart dienen te worden. Je bent een brug tussen het strategische beleid en die netwerken die nodig zijn om het beleid tot uitvoering te brengen. Je coördineert, onderzoekt en vraagt landelijke en Europese subsidies aan. Je neemt deel aan actieplannen met collega’s van andere disciplines zoals economie en strategie. Je onderzoekt nieuwe trends en ontwikkeling op het gebied van arbeidsmarkt en vertaald deze naar de actieplannen. Je geeft inhoudelijke beleidsondersteuning op het gebied van de Participatiewet en hebt hier dan ook relevante kennis en ervaring van. Je draagt bij aan beleidsondersteuning aan de gemeenschappelijke regeling Werkplein Hart van West-Brabant. Je bent verantwoordelijke voor de coördinatie van de tegenprestatie en adviseert hierin.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
The School Factory
Published at
28.03.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
876634
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register