MM
available

Last update: 17.08.2021

Specialist Marketing

Graduation: not provided
Hourly-/Daily rates: show
Languages: English (Limited professional) | Italian (Limited professional) | Romanian (Native or Bilingual)

Skills

Buna,

Eu sunt Maria si am 26 de ani. Sunt nascuta in zodia Rac, ceea ce spune foarte multe deja. Pun foarte mult suflet in tot ceea ce fac si ma implic 100% ca ceea ce iese din mana mea sa fie un lucru frumos, corect si sa raspunda nevoilor celor carora i se adreseaza. Imi place muzica, ma incarca cu energie in fiecare dimineata atunci cand imi incep ziua de munca, dar sa nu uitam de cafea, pe ea o ador. :D

Din locurile in care am mai lucrat, am asimilat foarte multe informatii utile si skiluri pe care nu credeam ca voi avea ocazia sa le invat vreodata, insa am avut alaturi oameni care mi-au oferit ajutorul si mi-au oferit din experienta lor, putin, cate putin, in fiecare zi. Sunt recunoscatoare! In anii de facultate, mi-am facut multi prieteni si am plecat cu niste cunostinte de baza despre lumea marketingului, insa ceea ce a urmat a fost altceva. Am inceput sa ma atasez, sa descopar tot mai multe lucruri interesante despre acest domeniu. Am organizat campanii online, social media - concursuri, influenceri, bloggeri pe diferite pagini de Instagram/Facebook. Am facut continut, mult, pentru platforme de social media, produse, campanii radio, etc. Am invatat sa lucrez si in Corel Draw - unul dintre lucrurile care ma speriau si mi se pareau dificile - nu a fost chiar asa - sau poate pentru ca am avut un coleg care mi-a dat incredere in mine, iar totul a mers ca pe roate. Am relizat bannere, grafica postari pentru social media, afise, flyere/pliante/reviste, felicitari, ecusoane si alte materiale creative.

Pot mai mult sa scriu, dar si in general in prezenta si viitoarea mea cariera. Imi doresc sa cresc, sa descopar oameni noi si sa-mi descopar si mai multe calitati pe care fara sa stiu poate le tin ascunse. Imi plac provocarile si astept cu nerabdare sa vad ce imi mai rezerva viata.

Project history

Local Availability

Only available in these countries: Romania
Profileimage by Anonymous profile, Specialist Marketing Specialist Marketing
Register