SUPPLY CHAIN MANAGER

Noord-Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

SUPPLY CHAIN MANAGER

Voor een klant van mij in de omgeving van Breda ben ik opzoek naar een Supply Chain Manager. Er wordt van je verwacht dat je ervaring hebt met een soortgelijke functie waarin je jouw analytische skills en gedrevenheid om team targets te halen goed hebt kunnen laten zien. Het betreft een functie voor minimaal 10 maanden voor 40 uur in de week, goed vooruitzicht op verlenging.

Over jou

Heb je ervaring en kennis van end-to-end supply chain planning? Ben je communicatief sterk en werk je graag in een internationale complexe organisatie? Kan jij met KPI's werken en stimuleer je de mensen in jou omgeving graag om het belang van het team voorop te stellen dan is de functie van Supply Chain Manager een interessante uitdaging voor jou!

Jouw profiel

  • Minimaal 5 jaarwerkervaring in eensoortgelijkefunctie
  • Kennis van SAP / ERP
  • Target-driven
  • Proactief en probleemoplossend
  • Kennis van bijvoorbeeld de volgende methoden; Lean / JIT / Six Sigma / SPC / RCA / FMEA
  • Je hebt eerder in de farmaceutische industrie of soortgelijke industrie gewerkt
  • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels, woord en geschrift

Waarom solliciteren

Mijn klant is een grote speler in de farmaceutische industrie en zijn op zoek naar energieke starters die zich graag verder ontwikkelen in een uitdagende internationale organisatie.

Om te solliciteren voor de functie van Supply Chain Manager kun je klikken op de 'Solliciteer' button. Indien je in het omschreven profiel past zien we jouw reactie graag tegemoet!

Mocht je binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen dan komt jouw profiel niet in aanmerking voor deze functie. Het afnemen van referenties is onderdeel van onze selectieprocedure.

Start date
n.a
From
JP Gray
Published at
28.10.2015
Project ID:
1009003
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register