Manager regio Den Haag (53333849)

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Manager

Description

In deze zeer uitdagende baan ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het werk op de vestiging . Je geeft leiding aan en begeleidt het team van operationele medewerkers. En zeker niet onbelangrijk, je hebt een grote verantwoordelijkheid op commercieel vlak.
In de functie van filiaalmanager zorg jij ervoor dat projecten van begin tot eind goed verlopen. Van het werven van nieuwe klanten tot het uitbrengen van offertes, het begeleiden en uitvoeren van de operationele werkzaamheden. Het gehele proces valt onder jouw verantwoordelijkheid.
Het onderhouden van de relatie met de klant vormt een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Je focus ligt op de uitbreiding van het klantenbestand en daarnaast ben je uiteraard ook verantwoordelijk voor het behoud van je bestaande klanten. Wij verwachten van jou dat je een wezenlijke bijdrage levert aan het realiseren van omzet-en groeidoelstellingen van de organisatie in jouw regio. Mede hierop wordt je dan ook beoordeeld. Je hebt een commerciële instelling en initieert acties ten behoeve van het continu verbeteren van de dienstverlening van het bedrijf.

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
InGoedeBanen
Published at
02.12.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1030641
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register