Freelance Personal Assistant Amsterdam (61402803)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

CEO

Description

De rechter- en linkerhand zijn van de CEO van een internationale dienstverlener in de financiële sector? IJzersterk in de Engelse taal en met flair jouw doel bereiken? Herkenbaar? Dat komt dan goed uit, want dit zijn precies de kenmerken van de Freelance Personal Assistant die wij zoeken voor deze vacature in Amsterdam. Als jij ruime ervaring, inlevingsvermogen en flexibiliteit kunt combineren met zelfstandigheid en werken in een uitdagende, internationale werkomgeving, dan is deze vacature Freelance Personal Assistant in Amsterdam voor jou gemaakt.

De vacature Freelance Personal Assistant in Amsterdam daagt je uit om:
nauw samen te werken met de gedreven CEO van een internationale dienstverlener in de financiële sector. Jij faciliteert deze CEO op allerlei gebieden zodat hij zijn werk zo effectief en zorgeloos mogelijk kan uitvoeren. Je bent zijn steun en toeverlaat én klankbord en je vormt de liaison tussen de CEO en de interne organisatie, waarbij je beider belangen altijd in het oog houdt. Je regelt, plant en organiseert het werkende leven van deze CEO. Dit doe je succesvol door je rol met glans en flair in te vullen bij het:

  • Beheren van de complexe agenda van je CEO.
  • Organiseren en opzetten van vergaderingen, meetings en conference calls waarbij je CEO betrokken is.
  • Organiseren en regelen van internationale reizen die je CEO maakt.
  • Voorbereiden en uitwerken van stukken, die je CEO nodig heeft.
  • Assisteren van CEO bij ad-hoc verzoeken.
Als Freelance Personal Assistant van deze CEO binnen een internationale werkomgeving communiceer je veel in het Engels. Jouw Engels is dan ook verbluffend goed. Hoe goed je Engels is en hoe goed je deze kennis bijhoudt, zien we graag terug in de motivatie die je meestuurt met je sollicitatie.

Deze financiële dienstverlener in Amsterdam: jouw nieuwe werkgever?
Bij wie je precies aan de slag gaat, houden we nog even voor ons. Wel kunnen we je vertellen dat je als Personal Assistant komt te werken bij een informele, kleine organisatie – zo'n 50 slimme professionals in totaal – die opereert als preferred supplier voor een internationale zakenbank. Dat biedt voor jou als Personal Assistant een uitdagende en internationale werkomgeving, waarbinnen optimale dienstverlening centraal staat.

In de hoofdvestiging in Amsterdam werken je 35 jonge en hoogopgeleide collega's hard, zelfstandig en gedreven. De sfeer laat zich omschrijven als informeel – wat dacht je van een saladeclub én 2 keer in de week (vrijwillig) bootcamples? – direct en professioneel. Ook verantwoordelijkheid nemen, gaan voor resultaat, dezelfde mindset hebben en trots zijn op je werk en prestaties kenmerken deze multiculturele organisatie.

De vacature Freelance Personal Assistant bij deze financiële dienstverlener in Amsterdam biedt (o.a.):
  • Een zelfstandige, uitdagende (interim-)baan van 28 tot 32 uur per week, verspreid over 4 of 5 dagen. Werk je 4 dagen dan ben je de vijfde dag on call.
  • Beginnend voor een periode van ongeveer 7 maanden.
  • Een prima salaris voor mensen die geen zelfstandige zijn, maar wel een tijdelijk contract willen.
  • Een fantastische plek om te werken binnen een dynamische, uitdagende en internationale werkomgeving.
  • Werken met leuke, jonge, hoogopgeleide en gedreven collega’s.
Het Coengebouw in Amsterdam: jouw nieuwe werkplek?
De hoofdvestiging van deze financiële dienstverlener, waar jij als Personal Assistant aan de slag gaat, vind je in het moderne Coengebouw in het Sloterdijkgebied op een van de beste bedrijventerrein van Nederland: Westpoort in Amsterdam. Met een parkeergarage bij het gebouw, een bushalte letterlijk voor de deur en een metro- en treinstation (Sloterdijk) vlakbij, is de bereikbaarheid van het Coengebouw geweldig. Het maakt niet uit of je met het ov of de auto komt, of dat je komt vanuit Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Haarlem, Almere of Purmerend.
 
De ideale Freelance Personal Assistant voor de CEO van deze financiële dienstverlener in Amsterdam brengt mee: 
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan:
    • als Personal Assistant of Executive Assistant.
  • IJzersterke communicatieve vaardigheden: jij weet je mondeling en schriftelijk uitstekend te redden in het Engels.
  • Een groot inlevingsvermogen, waarmee je een goed klankbord bent voor je CEO.
  • Een zelfstandige persoonlijkheid: je staat stevig in je schoenen en houdt je moeiteloos staande in een dynamische, internationale, professionele werkomgeving.
  • Een flexibele instelling: je schakelt snel, denkt mee en vooruit en neemt je verantwoordelijkheid.
  • Een betrokken en professionele werkhouding: je doet, denkt en gaat voor het allerbeste resultaat. 
Solliciteren op deze vacature Freelance Personal Assistant in Amsterdam
Onze consultants verzorgen de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Delen zij ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de opdrachtgever onder contract / in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Ben je ervan overtuigd dat jij dé Freelance Personal Assistant bent die deze internationale, financiële dienstverlener zoekt? En ben je klaar voor de uitdaging die deze vacature in Amsterdam met zich meebrengt? Laat het ons weten en solliciteer nu. 

Start date
ASAP
Duration
7 months
From
Finders Recruitment Support
Published at
17.03.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1092769
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register