Interim Channel Marketeer - Middelburg (73470993)

 ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

De Interim Channel Marketeer is verantwoordelijk voor de industriële oplossingen, de kern portfolio en de regionale sales forecast in de regio West-Europa. Je bent daarbij verantwoordelijk met jouw afdeling voor de landen Nederland, België en Frankrijk.
De Interim Channel Marketeer is ook verantwoordelijk om te zorgen dat de juiste oplossing op o.a. het gebied van strategische correlatie, financiën, en de marketing mix worden nagestreefd. Daarnaast zorg je dat de oplossingen op tijd worden geleverd, binnen het budget blijven en dat het representatief is voor de kwaliteit van de organisatie. Ook ben je verantwoordelijk voor verschillende channel activatieprogramma’s en de trade marketing programma’s voor de key clients, met als doel de penetratie en het bereik te verbeteren. Je werkt hierbij ook actief samen met verscheidende afdelingen binnen de organisatie. Zo zal de marketeer samen met de KAM de demand forecasts analyseren en reviewen.
De Interim Channel Marketeer zal worden afrekent op de accuraatheid van zijn forecasting, de resultaten van de activatiecampagnes en de resultaten van het verkoopportaal. Daarbij zal de Interim Channel Marketeer de business intelligence afdeling ondersteunen door informatie te verzamelen over concurrenten, klanten, trends, en regelgeving.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Morgan Green
Published at
09.07.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1163781
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register