Manager Techniek (92739284)

Groningen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Manager

Description

De afdeling (technical) operations is bezig met een ontwikkelslag om nog professioneler en betrouwbaarder onderhoud uit te voeren met als doel de beschikbaarheid van de installaties te verhogen. De afdeling is verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de productiemachines en installaties, alsmede gebouwen en terreinen op civieltechnisch-, elektrotechnisch- en instrumentatiegebied.

Geeft leiding aan de technische dienst. Verantwoordelijk voor naleving van de regels en afspraken op gebied van veiligheid, milieu, gezondheid en kwaliteit binnen de afdeling. Het mede opstellen en bewaken van het onderhoudsbudget, personele begroting, het initiëren van investeringsvoorstellen en het maken van contractafspraken met leveranciers voor de inhuur van derden. Het realiseren van onderhoud- en nieuwbouw werkzaamheden binnen de afgesproken budgetkaders en met optimale installatiebeschikbaarheid.
Verantwoordelijk voor het onderhoud en de uitvoering van de periodieke onderhoudstops. Ook coördineer je de modificatieprojecten. Het ontwikkelen, toepassen en actueel houden van procedures voor het totale onderhoudsproces.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
WtbE
Published at
24.12.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1260295
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register