Sales Manager Midden- en Zuid-Nederland (99836569)

Zwolle  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Sales Manager

Description

In deze uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie zorg jij samen met de Managing Director/Sales Manager, de komende jaren voor een verdere omzetgroei en continuïteit. Je speelveld zal zich met name richten op de industrie en productiebedrijven in Midden- en Zuid-Nederland, waarbij je nieuwe klanten acquireert en werkt aan lange-termijn relaties.
In de offertefase overleg je met het management over de haalbaarheid van zaken. Vanaf het moment van getekende offerte tot oplevering op locatie, ben jij het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je bent een goede gesprekspartner voor de opdrachtgever en je weet je technische kennis en ervaring zodanig in te zetten, om de klant te overtuigen om zaken te doen!

De aanvragen en turnkeyprojecten worden uitgewerkt door ervaren constructeurs en engineers, waarbij jij actief vinger aan de pols houdt. Jij zorgt voor een goede communicatie en relatiebeheer met de opdrachtgever over de voortgang van de projecten.
Samen met de Managing Director ontwikkel je ambitieuze maar realistische businessplannen voor de komende jaren. Binnen deze functie krijg je veel vrijheid, werk je zelfstandig, maar krijg je ook veel verantwoordelijkheden.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
WtbE
Published at
17.02.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1290262
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register