SAP Test coordinator

North Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Enterprise Partners is op dit moment op zoek naar een SAP Test coordinator voor een project in Noord Brabant

Als SAP Test coördinator ben jij hèt aanspreekpunt voor omvangrijke en complexe (inter)nationale testtrajecten. Je opereert in SAP implementaties, updates/upgrades alsmede in beheer- en onderhoudsomgevingen. Je bent gesprekspartner op managementniveau en denkt strategisch mee over eventuele businessrisico's van het project.

Je zorgt voor invoering en verbeteren van het testproces en bent actief met betrekking tot risicomanagement. Als SAP Test coördinator beheers je het hele palet aan test skills om performance- en stress testen, geautomatiseerde testen en handmatige testen aan te sturen. Je bent verantwoordelijk voor coördinatie van het gehele testtraject, binnen de planning, het budget en met de juiste kwaliteit. Daarbij ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen en verkrijgen van goedkeuring op het (master-)testplan, inclusief risicoanalyse en teststrategie.

Bij voorkeur ook TMAP Next® of TMAP HD Testmanager en eventueel ISTQB en Scrummaster gecertificeerd.

Ervaring met SAP Solution Manager is een pré. Je bent in staat jouw team te inspireren en motiveren en in teamverband te laten samenwerken. Coachen en kennisdelen met collega's spreekt je aan. Qua management skills ben jij goed in het managen van verwachtingen bij de stakeholders (Business en IT) en breng jij met een passende resultaatgerichte houding een combinatie van zelfstandigheid, visie en creativiteit.

De eerste opdracht wordt het coördineren van een nieuwe SAP release, op te leveren in oktober dit jaar, verlenging nadien mogelijk rondom uitvoering overige/nieuwe projecten.

Herken jij je in bovenstaande en heb je interesse in dit project? Neem in dat geval contact op met Marco Eindhoven

Sthree Holland is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
From
Enterprise Partners
Published at
01.08.2017
Project ID:
1390448
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register