Verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden (intramuraal en extramuraal) (150797982)

Omgeving Amstelveen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Manager

Description

1. Extramuraal, wijkzorg, thuiszorg voor niveau 2, 3, 4 en 5.

De functie verzorgende IG: het gaat om thuiszorg voor de regio Amstelveen, Amsterdam of Mijdrecht. Er wordt gekeken naar jouw woonplaats en wensen. Het is een zelfstandige functie. Voor deze functie heb je je rijbewijs nodig (voorkeur) of graag willen fietsen.

De functie verzorgende voor waakzorg: je kan opgeroepen worden voor de nachtzorg bij cliënten thuis. Je geeft ondersteuning en begeleiding bij hun dagelijkse leven. Je zorgt voor een goede relatie en vertrouwen met de cliënt. Regio Amstelveen.

De functie wijkverpleegkundige: het is een gevarieerde baan waarin je een bijdrage kan leveren aan de ontwikkelingen binnen de wijk. Je zal de teams ondersteunen en coachen. Je hebt een adviserende rol binnen de zelforganiserende teams. Je houdt de kwaliteitsprocessen bij en voert administratieve werkzaamheden uit. Je zorgt er voor dat alles up-to-date is. Als wijkverpleegkundige zal je nieuwe teams gaan opzetten. Je voert audits en zoekt naar verbeteringen. Je zal veel samenwerken met de manager en je hebt een flexibele werkplek. Je rijbewijs B is vereist. Regio Noord-Holland (rondom Amsterdam).


2. Intramuraal in Amstelveen voor niveau 2, 3, 4 en 5.

Het is een modern en kleinschalig huis. Binnen het complex zijn 60 appartementen waarin mensen kunnen wonen die zorg nodig hebben. Daarnaast zijn er ook 8 woningen met kleinschalig wonen voor dementerende mensen. Binnen deze kleinschalige woonvorm wonen mensen met een indicatie zzp 5, 6 en 7.

Een bewoner deelt de woonkamer met 4 andere bewoners. Er is een huiselijke sfeer waarin zelf gekookt wordt. Er is een open keuken die de geuren goed door het huis doen verspreiden. De woning bestaat naast de keuken uit enkele badkamers, wc’s en eigen gestoffeerde slaapkamers voor de bewoners.

De functie: Binnen dit huis ben ik op zoek naar iemand voor de somatiek afdeling. Wil je graag met ouderen werken of meer uren maken naast je huidige baan? Alles is mogelijk betreft de uren. Het is belangrijk dat je alle diensten kan werken.


3. Intramuraal in Amstelveen voor niveau 2, 3, 4 en 5.

Hier kunnen mensen terecht voor langdurige zorg, revalidatie, kortdurende zorg, intensieve zorg en palliatieve zorg. Mensen met een lichamelijke of geestelijke (dementie) beperking kunnen hier terecht. De indicaties lopen van wlz 5 t/m 10.

De kamers zijn huiselijk ingericht. De bewoners voor langdurend verblijf hebben één badkamer per twee bewoners en er zijn meerdere gezamenlijke woonkamers met eigen keukens. De sfeer verschilt per woonkamer. De kamers voor revalidatie en palliatieve zorg hebben een eigen badkamer. Daarnaast is er ook een aparte afdeling voor mensen met dementie met specifieke aandacht zoals hun cultuur. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

De functie helpende plus: dit gaat om een vacature op de somatiek afdeling.

De functie verzorgende IG voor revalidatie: je werkzaamheden zullen heel divers zijn. Het is een uitdaging met ontwikkelingsmogelijkheden. Je kan denken aan cliënten die een orthopedische ingreep hebben gehad of aan het revalideren zijn na een CVA.

De functie verzorgende IG voor de transfer afdeling: de transfer afdeling is een dynamische afdeling omdat cliënten hier worden geplaatst en in afwachting zijn van een juiste zorglocatie. Begeleiding en ondersteuning is daar belangrijk voor. De uren zijn bespreekbaar en ze vragen een beschikbaarheid voor alle diensten.

De functie verzorgende IG voor somatiek afdeling: wil je kwalitatief goede zorg leveren en vind je het leuk om een praatje te kunnen maken met de bewoners? Dan is de somatische afdeling iets voor jou!

De functie verpleegkundige voor hospice afdeling: ben je een verpleegkundige en wil je graag je steentje bijdrage aan de laatste levensfase? Voor de afdeling zorghospice ben ik op zoek naar een verpleegkundige. Je zal terminale cliënten ondersteunen en je zorgt voor een prettig verblijf aan bewoners en hun naasten. Je hebt verantwoordelijke diensten en buiten kantooruren ben je verantwoordelijk voor meerdere afdelingen binnen het huis. Je moet goed kunnen organiseren en zelf initiatief willen nemen. Op de hospice afdeling zijn 14 eenpersoonskamers.


4. Intramuraal in Amstelveen voor niveau 3 en 4.

Het is een gezellig en modern huis met een dorpsgevoel. Er zijn 14 groepswoningen voor kleinschalig wonen. De bewoners delen met 6/7 medebewoners een woning. Er is een huiselijke huiskamer waarin in een thuissfeer is gecreëerd. Elke kamer heeft een open keuken waar elke dag vers wordt gekookt. Er is een grote tuin waarin alle bewoners lekker in het zonnetje kunnen zitten en elkaar kunnen ontmoeten. De bewoners hebben een indicatie zzp 5 of 7. Er is een restaurant, kapper, pedicure, wellnessbadkamer en er is een diversiteit aan activiteiten te beleven. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

De functie: je kan hier komen werken als je graag een vast dienstverband zou willen, maar ook als flexmedewerkers of als bijbaan. Je bent een aanspreekpunt voor de bewoners. Als verpleegkundige heb je achterwacht en verantwoordelijke diensten.


5. Intramuraal in Amstelveen voor niveau 3.

Er is een huiselijke sfeer van thuiskomen en hier wonen dementerende mensen. Er zijn 8 groepswoningen voor kleinschalig wonen. We bewoners hebben een indicatie van wlz 5 en 7. Deze locatie ligt middenin een woonwijk. De teams zijn zelfstandig en je moet hier ook goed zelfstandig kunnen werken.

De functie verzorgende IG: hiervoor ben ik op zoek naar iemand die een groot hart heeft voor ouderen met dementie. Hou je van kleinschalig en veel persoonlijk contact? Dan past dit goed bij je! De uren zijn bespreekbaar en ze vragen een beschikbaarheid van alle diensten.


6. Intramuraal in Mijdrecht voor niveau 3.

Hier wonen mensen met een lichte vorm van dementie. De ouderen hebben geen behandeling, hun indicatie is wlz 4 en 5. Het is een klein woonzorgcentrum. Het voelt als zelfstandige appartementen met aparte slaapkamer, badkamer en balkon. Elke woning is naar de smaak van de bewoner ingericht. Aan dit pand zitten ook aanleunwoningen.

De functie verzorgende IG: wil jij graag vrijheid hebben en niet vast zitten aan een minimum of maximum aantal uren? Heb je een hart voor PG? Ik ben op zoek naar iemand die goed in teamverband kan werken. We zoeken iemand die dag- en avonddiensten kan werken.


7. Intramuraal in Ouderkerk aan de Amstel voor niveau 3.

Hier wonen mensen met een dementie met een indicatie wlz 4 en 5. Binnen het complex is ook de mogelijkheid voor opvang bij kortdurend en crisis verblijf. Als iemand bijvoorbeeld moet aansterken na een operatie of behandeling. Mensen kunnen hier ook gebruik maken van het zorgpension. Dit is bedoeld voor mensen die geen zorg met verblijf kunnen aanvragen. De zorg wordt geleverd vanuit de thuiszorg.

De functie verzorgende IG: wil je graag in een nieuwe locatie werken en heb je een hart voor de ouderenzorg? Neem dan contact met mij op. Het zou mooi zijn als je alle diensten kunt werken, lukt dit niet dan bespreken ze graag de opties met je.

Start date
ASAP
Duration
16 months
From
De Detacheerders Amsterdam
Published at
02.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1444140
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register