Klantmanager WMO (158033308)

Emmeloord  ‐ Remote
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: om 08:00 uur

Als klantmanager WMO ben je verantwoordelijk voor de brede intake van klanten die er melding van hebben gedaan dat zij een beperking ondervinden bij het deelnemen aan de samenleving.

Een belangrijk onderdeel van je werk is het voeren van de gekantelde gesprekken bij klanten thuis. Dit betekent dat je samen met de klant in beeld brengt welke vragen er zijn, welk resultaat de klant wil bereiken en welke oplossingen mogelijk zijn. Hierbij kijk je eerst naar wat de klant zelf kan, wat gezinsleden kunnen en vervolgens wat het netwerk van de klant kan doen. Ook is er de mogelijkheid om door te verwijzen naar onze maatschappelijke partners.

Als blijkt dat de oplossing hierin niet te vinden is, dan kun je kijken naar algemene of collectieve voorzieningen. Daarnaast kan aan de orde komen dat je een indicatie moet stellen voor een individuele voorziening. Er wordt verwacht dat je deze voorziening monitort op kwaliteit en doelmatigheid. Tevens is er overleg met contractmanagement hierover.
Je hebt oog voor de persoonlijke situatie van de klanten, je hebt het lef en het vermogen om ook buiten de vastgestelde kaders oplossingen te vinden.

Verder vraag je offertes aan en beoordeel je offertes van WMO voorzieningen, stel je rapportages en beschikkingen op. Je levert een bijdrage aan het inwerken van nieuwe collega’s en de optimalisering van werkprocessen en indicatiebesluiten.
Je participeert in een multidisciplinair wijkteam, wat een sociale en open oriëntatie vraagt op de samenleving.

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden obv een tijdelijk loondienstverband of ZZP-BV.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen of een fiscale kwalificatie te hebben (bijv. Uniforce of VRBadvies.nl).

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Matchd
Published at
28.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1460679
Contract type
Freelance
Workplace
100 % remote
To apply to this project you must log in.
Register