Interim Manager Staf (160642026)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: om 08:00 uur

Afdeling Financiën van de opdrachtgever reorganiseert en doorloopt in 2018 een plaatsingsproces. De functie van Manager Staf is vacant en wordt in 2018 voor 'vast' ingevuld. Tot dit zover is, wordt de functie op interim basis ingevuld.
De interim manager krijgt een veranderopgave: hij vormt de staf naar een afdeling die hoogwaardig advies levert aan de directeur en management. Een voorbeeld daarvan is het onderbrengen van het lopende programma FLOW (veranderprogramma) in de staf. Momenteel is het programma een los onderdeel binnen de afdeling Financiën en vanaf ca. tweede kwartaal dient de verdere uitvoering daarvan vanuit de staf te worden gedaan. Daaronder valt ook het opstellen en afstemmen van het opleidingsaanbod. De interim manager heeft daarmee ook een functie van kwartiermaker.

De werkzaamheden omvatten:

  • het zijn van een sparringpartner/ adviseur van het MTF op bestuurlijke en organisatorische ontwikkeling en een eindverantwoordelijke rol vanuit de afdeling Financiën in de aanlevering van besluiten voor het GMT en bestuur (wethouder, college, raad).
  • het maken van een transitieplan voor 1) de veranderopgave van de staf (hoogwaardige adviesafdeling) en 2) het onderbrengen van het lopende programma FLOW in de staf.
  • Het doorvoeren van dit transitieplan.
Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
07.12.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1466384
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register