VP08782 Tester - Document Management team- (178015035)

Apeldoorn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Als tester binnen het Document Management team ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de testaanpak en het mede uitvoeren van de relevante testen. Doelstelling is hierbij om de testen zo veel mogelijk geautomatiseerd op te zetten.
De volgende taken en resultaatgebieden worden onderkend:
• Opstellen testaanpak voor met Filenet Case Manager ontwikkelde toepassingen;
• Opstellen testscenario’s en uitvoeren van deze scenario’s;
• Mede vormgeven van een geautomatiseerde regressietest;
• Ondersteunen gebruikers acceptatietesten;
• Opstellen risicorapportage n.a.v. uitgevoerde testen;
• Werkzaamheden worden uitgevoerd binnen een agile team.

Binnen IV Accent (onderdeel van GBS) wordt de ondersteuning van de medewerkers van de Belastingdienst vernieuwd. Hierin speelt het product IBM Filenet en Filenet Case Manager een belangrijke rol: deze producten worden ingezet voor het vormgeven van de documenthuishouding en voor het zaakgestuurd afhandelen van werk. Er wordt nu een omvangrijk project met Filenet Case Manager gerealiseerd dat de business moet ondersteunen bij het behandelen van bezwaarschriften (LWB). De komende periode wordt deze toepassing geïmplementeerd binnen de Belastingdienst en moet verdere uitbouw plaatsvinden. Dit project wordt op een agile manier in hechte samenwerking met de business gerealiseerd. In je rol als tester werk je samen met collega’s aan het realiseren en verder doorontwikkelen van LWB. Deze functie is iets voor jou wanneer je leergierig bent, graag samen een nieuw team wilt vormgeven en in een uitdagende omgeving wilt werken. Als tester binnen het team Document Management sta je zelfstandig in vak. Je initieert de nodige activiteiten en werkt daarbij goed samen met collega’s binnen het scrum team.

Je kan omgaan met de dynamiek die hoort bij het werken in een scrum team. Dit vergt en actieve houding, flexibiliteit en de bereidheid om zo nu en dan ook andere werkzaamheden op te pakken, mochten de deadlines van het team in gevaar komen.

Start date
ASAP
Duration
3 months
From
Hinttech Staffing
Published at
06.02.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1498198
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register