Wervoorbereider Engineer E&I - Industrie (179217061)

Groningen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Wij zoeken een organisatorisch sterke werkvoorbereider/engineer E&I die industrieprojecten en aangenomen werken in goede banen leidt.OrganisatieOnze opdrachtgever is gespecialiseerd in beheer en onderhoud en realisatie van de omgeving waarin we werken, reizen en verblijven. In gebouwen en bouwwerken met meerdere functies en in complexe omgevingen. Met hun kennis geven ze gebouwen een nieuw leven, een nieuwe functie en transformeren ze deze tot inspirerende, duurzame en toekomstbestendige werk-, leef- of verblijfsomgevingen.Functieomschrijving werkvoorbereider/engineer E&IBinnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de projectadministratie, planningen en logistiek. Je controleert en analyseert ontvangen bestekken, tekeningen, schetsen en overige gegevens. Diverse kostprijsberekeningen komen van jouw hand voor aanvragen, evenals meer- en/of minderwerk van onderhanden zijnde werken. Je werkt eenvoudige en complexe technische ontwerpen uit tot technische tekeningen, conform vaste richtlijnen en geldende normen. Ook stel je de werkpakketten samen en breng je toelichtingen en markeringen aan op documenten. Daarnaast bewaak, signaleer en stuur je actief bij gedurende alle projectfases, in samenwerking met de projectmanager.Functie-eisen werkvoorbereider/engineer E&I

  • Je hebt een afgeronde mbo- (niveau 4) of hbo-opleiding in de richting Elektrotechniek of Energietechniek.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie als werkvoorbereider, calculator of (hardware) engineer E&I in de industriële installatiebranche.
  • Je hebt een goede beheersing van administratieve processen en kennis van Outlook, Word, Excel.
  • Kennis van en ervaring met Intelec en/of engineerspakketten als AutoCAD of EPLAN, alsmede wet- en regelgeving, NEN-normen en richtlijnen (ATEX, Machinerichtlijn etc.)
  • Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de werkelijke klantwens.
  • Goede vakkennis en vaardigheden vormen de basis voor je prestaties.
Interesse?Solliciteer via de sollicitatiebutton of stuur je CV met motivatie naar  Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen via .

Start date
ASAP
Duration
100 months
From
InGoedeBanen
Published at
12.02.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1501746
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register