Functioneel Beheerder (266912685)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

De functie speelt zich af op het raakvlak van de ICT organisatie en de gebruiker binnen de IV keten. In samenspraak met gebruiker, informatiemanagement en ICT wordt een optimale aansluiting bewerkstelligd tussen werkproces en ict-omgeving. Hierbij is de functioneelbeheerder gedelegeerd eigenaar van het functioneel ontwerp. 

Contextinformatie en kleurbeeld 

Doel van de eenheid 
De missie van IM is het zorgdragen voor een informatievoorziening die de gebruikersorganisatie optimaal ondersteunt bij het besturen en uitvoeren van haar werkzaamheden en daarmee een bijdrage levert aan het behalen van de beoogde bedrijfsdoelstellingen. 

Plaats van de functie in de organisatorische eenheid.
De functie wordt uitgeoefend in een Informatiemanagement eenheid die onder leiding staat van een hoofd van de eenheid. De IM eenheid kan qua grootte variëren. 
De senior functioneelbeheerder werkt vanuit de business als de vakinhoudelijke expert in een releaseteam, functioneel gecoördineerd door de Coördinator R&B, met een teamleider als hiërarchisch leidinggevende. Hierbij ligt focus van de senior functioneelbeheerder op zijn rol in het voortbrengingsproces, waarin hij de complexe functionele vraag vast stelt en deze vertaalt naar functionele en non-functionele requirements. In deze rol is hij proactief op zoek naar structurele verbetervoorstellen. Vanuit zijn rol wordt de samenwerking gezocht met de betrokken ICT partijen, ketenpartners en interne disciplines (zoals de Business Analist, de Business Consultant, de Procesontwerper en de Coördinator R&B). De junior en medior Functioneel Beheerder worden door de senior functioneelbeheerder gecoached om zelfstandig te functioneren. Verder inventariseert en onderzoekt de senior functioneelbeheerder de impact van voorgestelde complexe wijzigingen op de informatievoorziening, hij werkt hierbij zelfstandig en kan vanuit het aandachtsgebied als inhoudsdeskundige aan projecten deelnemen. 

Uren per week 32 - 40 

Looptijd  t/m   

Optie verlenging Ja

Sluitingstijd :00:00

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Transparant Recruitment
Published at
28.11.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1675348
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register