Freelance Senior Testmanager (181274847)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij een Freelance Senior Testmanager . Als Freelance Testmanager bij onze opdrachtgever, werk je in een complexe omgeving en ben je verantwoordelijk voor opzet, beheer en inrichting van de testomgeving waar jij in komt te werken.

Als Testmanager help je onze opdrachtgever te groeien naar een testvolwassen organisatie. Dit doe je door:

• Het testen af te stemmen op de andere disciplines binnen de Agile Teams, afdelingen en met externe leveranciers.
• Ondersteunende tools: Vanuit de testmethode ijk je continu de ondersteunende tools en bewaakt de inrichting hiervan.  Je vertaalt de visie van de domeinen naar een gewenste inrichting. Daarbij draag je zorg voor de
implementatie en afstemming van de inrichting. Je kennis reikt van de Agile (test)werkwijze, testtools en technische mogelijkheden (ontwikkeltechniek, testinfrastructuur)
• Bewaken van het het niveau van testproces over alle Agile teams heen, om zo kennisdeling te stimuleren, het proces te evalueren en gezamenlijk te verbeteren.
• De kwaliteit van samenwerken; Je borgt samen met de verantwoordelijke voor het opzetten van de Agile teams het Agile gedachtengoed. Je analyseert waar het team goed op performt en minder goed op inzet. Daar waar verbeterd/geoptimaliseerd moet worden kijk je naar de mogelijkheden die Safe4.0, IT4IT en slimme tools uit de markt kunnen helpen.

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
29.11.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1677173
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register