KAM Adviseur veiligheidskundige (277378262)

Job type:
on-site
Start:
asap
Duration:
12 months
From:
Regiodienst Hoofdkantoor
Place:
Alkmaar
Date:
12/07/2018
Country:
flag_no Netherlands
project ID:
1685573

Project description:
Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.

Als veiligheidskundige ben je HVC breed verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uniformeren en implementeren van het veiligheidsbeleid. Hiernaast ben je op de locatie verantwoordelijk voor het actief ondersteunen, signaleren, faciliteren en adviseren van de locatieverantwoordelijke ten aanzien van veiligheid , gezondheid en milieu. Niet alleen reactief en ad-hoc maar ook strategisch vanuit een de DT-visie en ‘verbeter-drive’. Dit betekent voldoende afstand houden van dagelijkse problemen, vragen, adviezen om met permanente verbetering en de langere termijn bezig te zijn.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit: 

  • Organiseren van voorlichting en ondersteunen bij de implementatie van een programma of campagne. 
  • Opzetten van nieuwe standaarden en interventies op het gebied van veiligheid om bewustzijn te verhogen en/of risico's te verkleinen. 
  • Verbeter- en/of knelpunten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu strategisch vertalen naar het jaarplan en locatieverantwoordelijkheden. 
  • Risicogerichte audits uitvoeren en het leveren van input voor het continue verbeteren op het gebied van Veiligheid, milieu en gezondheid. 
  • Ondersteunen van verdiepende onderzoeken en invulling geven aan thema's op het gebied van arbo- en milieu compliance (vergunningen).