Financieel Adminstrateur

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Reden vacante interim positie

Het einde en het begin van ieder jaar zijn er veel additionele werkzaamheden op de Finance-afdeling, zoals de begroting, jaarverslaglegging en de controle van de accountant. Dit jaar zal de organisatie ook overstappen op een nieuw salarisadministratie-systeem en zal het huidige Exact geconverteerd worden naar een Office 365-omgeving. Deze laatste twee projecten vragen veel extra capaciteit van de FR&C-afdeling. Extra ondersteuning is daarom gewenst (het liefst ca. 5 ochtenden, met in totaal ca. 20 uur per week in verband met de dagverwerking). Om de werkdruk structureel te verlagen zullen verbetervoorstellen doorgevoerd moeten worden.

Jouw rol

Het zorgdragen voor een betrouwbare, volledige, tijdige en correcte vastlegging van (financiële) data in de primaire administratie van WEW alsmede het toetsen van het risicobeheersings- en controlesysteem door middel van het uitvoeren van audits op de financiële aspecten. Ook neem jij het initiatief om Finance-processen effectiever en efficiënter te laten verlopen door onder andere processen verder te gaan automatiseren.

Werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Financiële administratie uitgevoerd, zodanig dat deze betrouwbaar, volledig is en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving, het interne beleid en de (interne) richtlijnen. Zoals het inrichten van de financiële administratie, grootboekmutaties doen, controleren verliesdeclaraties, beheren tussenrekeningen, samenwerking met andere afdelingen voor wat betreft verliesdeclaraties en garanties in Mendix versus Exact, genereren rapportages, voorbereiden betalingen;
  • Ondersteunende werkzaamheden verricht, zodanig de belanghebbenden tijdig en naar wens zijn ontlast en geïnformeerd. Zoals maandrapportage voorbereiden, contractbeheer voor inkopen, maakt specs en aansluitingen voor het jaarverslag;
  • Werkprocessen optimaliseren, zodanig dat finance werkzaamheden efficiënter, effectiever en met een zo hoog mogelijke kwaliteit uitgevoerd kunnen worden. Zoals het signaleren van mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden, procedures en processen binnen de (financieel) administratieve organisatie en draagt zorg voor de uitvoering en de vastlegging hiervan, eventueel optreden als projectleider in verandertrajecten.

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
4 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
15.12.2018
Project ID:
1689538
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register