Consultant Engineering (38766899)

Groningen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Marketing

Description

Wil je ook meedenken met de groei en ontwikkeling van de organisatie? Je wordt regelmatig betrokken door de directie bij keuzes op het gebied van organisatie, marketing, workshops en andere zaken.

Vrijheid en ontwikkeling
WtbE biedt jou de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de vrijheid om je eigen agenda in te plannen.
Aan de hand van een realistisch plan, die je samen met de vestigingsmanager maakt, heb je de vrijheid en ruimte om in je eigen regio succesvol te worden.
In deze veelzijdige functie ben je actief in alle facetten van het proces, van intake tot plaatsing. En dat maakt het vak juist zo boeiend en afwisselend ; er is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor je eigen inspanningen en resultaat. In het eerste jaar ben je met name actief met acquisitie van potentiele opdrachtgevers en creëer je zo je eigen netwerk, waar vervolgens vacatures uit voortkomen. Vanuit jouw expertise adviseer je de opdrachtgever over passende oplossingen en ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van de procedure.

Je begeleidt en coacht WtbE collega’s op hun werkplek, en zorgt ervoor dat ze met veel enthousiasme en plezier hun werk uitvoeren. Jij bent hun vertrouwenspersoon en aanspreekpunt. Je zorgt voor het vergroten van de binding met opdrachtgevers door professioneel relatiebeheer. Het is jouw uitdaging om het netwerk en de dienstverlening van WtbE samen uit te bouwen naar een nog hoger niveau.

Wil jij je ook identificeren met een succesvol detacheringsbureau dat gaat voor kwaliteit, teambuilding en tevreden medewerkers en klanten?!

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
WtbE Engineering
Published at
25.04.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
892602
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register