Freelance accountmanager biologische hygiëneproducten land- en tuinbouw (38973043)

Noord-Nederland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Training

Description

Ben jij een echte accountmanager? Wil jij een vliegende maar laagdrempelige start in het verkopen van hoogwaardige en milieuvriendelijke hyiëneproducten? Heb jij affiniteit met land- en tuinbouw/agrarische sector? Lees dan snel verder.

Voor een producent en leverancier van biologisch afbreekbare hygiëneproducten voor de agrarische sector zoeken wij in heel Nederland freelance accountmanagers. De producten zijn van grote kwaliteit en zijn al meer dan 15 jaar succesvol en effectief gebleken.

Met permanente technische training en ervaren professionals als sparringpartners, ga je aan de slag in jouw regio. Er is in deze freelance functie geen sprake van een entree- of vaste fee. Hierdoor is het erg laagdrempelig om in te stappen en kan het eventueel gecombineerd worden met andere activiteiten (behalve onderhoudsmiddelen van derden).

Als freelance accountmanager ben je het aanspreekpunt voor alle hygiënezaken. Je luistert goed naar de (potentiële) klant en adviseert met jouw kennis de eindgebruiker hoe hij/zij efficiënter, eenvoudiger en milieuvriendelijker het onderhoud kunnen verzorgen. Als freelance accountmanager bouw je aan een vertrouwensband en langetermijnrelatie en zet je altijd dat stapje extra voor de (potentiële) klant. Je zorgt dat je goed op de hoogte bent van wat er zich in de sector zich afspeelt, zodat je nog beter kan meedenken met de klant.

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
InGoedeBanen
Published at
30.04.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
895152
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register