VERVULD . Logistiek medewerker, administratief, fulltime (39919023)

Job type:
on-site
Start date:
asap
Duration:
36 months
From:
InGoedeBanen
Location:
maastricht airport
Published at:
05/14/2015
Country:
flag_no Netherlands
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
904507

Warning
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Voor 1 van mijn relaties op Maastricht airport ben ik op zoek naar een :

Logistiek administratief medewerker, fulltime met de nadruk op service en administratie.

In deze nieuwe functie (uitbreiding) ben je verantwoordelijk voor het logistieke order management proces. Je hebt veel contact met vervoerders, interne klanten(customer service), import- en export gerelateerde afdelingen.
Als Logistiek administratief medewerker, fulltime krijg je een gedegen training om de basis goed te beheersen. In deze functie moet je heel accuraat werken en wanneer je dit niet doet, heeft dit grote gevolgen.

In de kern is dit een administratieve functie waar zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid nemen, erg belangrijk is. Ook order entry is een repeterende taak die elke dag terugkomt. Bij een gemaakte fout zul je er alles aan doen om dit voortijdig te corrigeren.

Als persoon heb je 1-2 jaar ervaring in een dergelijke functie en heb je kennis van het customer service proces en het logistieke proces binnen een (Internationaal) bedrijf. Als Logistiek administratief medewerker, fulltime heb je al ervaring met het werken met CRM's en import- en export documenten. Ze hebben een afdeling die deze documenten maakt dus je hoeft ze niet zelf te maken. Je gaat er wel mee werken.
Verder ben je bekend met track & trace systeem.