Ondernemer Schildersbranche Venlo gezocht (40197941)

Venlo  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Training

Description

Altijd al een eigen arbeidsbemiddelingsbureau in de schildersbranche willen starten of over nagedacht? Vind jij het een uitdaging om de match te maken tussen werkgever en werknemer? Wil jij je commercieel actief inzetten en maximaal ondernemen? Als jij die gedreven ondernemer bent dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Flexschilder.nl is een onderdeel van de Flexibility Groep dat gericht is op arbeidsbemiddeling specifiek op de schilder en glaszetter. Het onderscheidend vermogen van Flexschilder.nl is dat onze ondernemers zelf specialist zijn in de schildersbranche of ervaring hebben in deze sector.

Flexibility Groep is een snel groeiende franchise organisatie binnen de arbeidsbemiddeling en zijn op dit moment zijn wij voor Venlo en de regio op zoek naar commerciële franchise ondernemers.

Naast ons innovatieve concept (NFV nominatie 2014) profiteer je als ondernemer vanaf dag 1 van een landelijke naamsbekendheid en professionele backoffice!

Wat maakt Flexschilder uniek?
Door onze jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche en onze begeleiding zorgen wij dat je succesvol wordt. Wij zullen intensief met jou gaan samenwerken en leiden jou intern binnen de Uitzendbranche.
Doordat wij met zelfstandig ondernemers werken onderscheiden wij ons al jaren in de markt. Onze ondernemers zijn namelijk betrokken, hebben kennis van de Schildersbranche en hebben een lokaal netwerk. Dit maakt ons tot een zeer sterke speler binnen de arbeidsbemiddeling, wij gaan namelijk door waar andere stoppen!
Mede door onze backoffice wordt jij als ondernemer volledig ondersteunt en ontzorgt en gaan wij de graag de samenwerking met jou aan.

Vanuit ons servicekantoor te Breda stellen wij jou in staat om je te focussen op jouw kandidaten, te netwerken en jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Je bent dus niet veel tijd kwijt met de hele opstart van jouw uitzendbureau, maar je profiteert direct van een maximaal rendement. Jij gaat doen wat je leuk vindt en dat is ondernemen binnen jouw regio.

Wat doen wij o.a. voor jou?
- Backoffice
- Interne training (SEU certificaat)
- Voorfinanciering/Debiteurenbeheer
- Certificeringen binnen de branche (ABU/Nen /VCU)
- A&O services
- Vacature platforms
- Eigen website
- 1e lijns juridische ondersteuning
- Coaching en begeleiding (sparringsdagen/bijscholingen)

Start date
ASAP
Duration
100 months
From
InGoedeBanen
Published at
19.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
906948
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register