IT Business Analist (45867286)

West  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Analysis Manager

Description

IT Business AnalistFunctie omschrijving

De afgeronde transitie van de 3D’s vraagt binnen het Sociale domein nog veel inzet van onze medewerkers. Voor uw project zijn de resources beperkt beschikbaar. Er wordt een groot beroep gedaan op onze applicatiebeheerders, in het bijzonder op de applicatiebeheerders van GWS4all.

Wij vragen u creatief te zijn en uw projectresultaten te halen met een minimale resourcebelasting en een maximale kennisoverdracht in de lijn. Leveranciers zoals Centric plannen hun consultants en specialisten op dit moment minimaal één maand vooruit. Wij verwachten van u dat u deze bottlenecks weet te omzeilen en de resultaten volgens planning haalt.

U werkt in een omgeving waar meerdere projecten in uitvoering zijn. Dit betekent in ieder geval dat u een goede resourceplanning maakt en bij uw resourceaanvragen nauw samenwerkt met onze projectportfoliomanager.

U bent werkzaam voor de afdeling BAS. Vanuit de afdeling BAS voert u projectmatige activiteiten uit waarvoor u verantwoording aflegt aan het Kernteam (stuurgroep) Masterplan Digitaliseren en rapporteert over de voortgang van uw project aan de project portfolio manager. Het Kernteam bestaat uit afdelingshoofd Dienstverlening (DV), afdelingshoofd Samenleving (SAM) en afdelingshoofd Bedrijfsvoering, Advies en Services (BAS).

Uw projectopdracht
De doelstelling voor dit project is het vast stellen of de tevredenheid binnen het KCC in combinatie met het gebruik van Key2KCC is te verbeteren en vast te stellen of Key2KCC de dienstverlening die het KCC nastreeft mogelijk maakt.

U stel hiervoor een stakeholderanalyse op en bepaalt met de stakeholders het programma van eisen. U toetst aan de hand van het programma van eisen of de gewenste functionaliteit in de Key2KCC applicatie is te realiseren. U werkt een oplossing uit en stelt een projectplan en een kosten baten analyse op basis waarvan de voorgestelde oplossing / aanpassingen ingevoerd kan worden.

Indien K2KCC niet voldoet aan het PVE onderzoekt ten minste drie alternatieve oplossingen. Aan de hand van een impactanalyse brengt u in kaart wat de consequenties zijn van de invoering van de onderzochte alternatieve oplossingen voor de gemeentelijke organisatie. U werkt een oplossing uit en stelt een projectplan en een kosten baten analyse op basis waarvan de voorgestelde oplossing / aanpassingen ingevoerd kan worden.

 

 

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Select & Match
Published at
07.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
961343
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register