Interim Teamleider Productie (48324862)

 ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Manager

Description

Als (interim) productieleider ben je verantwoordelijk voor het ongestoorde productie proces. In deze zware rol geef je leiding aan een tiental operators en rapporteer je aan de productiemanager in een vijf-ploegendienst. Tot jouw primaire taken behoren het behalen van de gestelde kpi's met inachtneming van de daarbij behorende kwaliteit, veiligheid en kosten. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om zelfstandig je dagelijkse taken in te delen. Naar verwachting ben je 50% actief op de werkvloer en de andere 50% op kantoor aanwezig.

De grote uitdaging binnen deze functie is het optimaliseren van de processen enerzijds en anderzijds een stukje verandermanagement. Dit omdat er, naast nieuwe lijnen, veel groei op de planning staat. Kortom, volop uitdaging.
Om het bovenstaande te kunnen bereiken blink je uit in organisatorische vaardigheden. Daarnaast zien anderen jou als een echte people-manager.

Je bent iemand die van aanpakken weet, discipline is je tweede natuur en bovendien beschik je over een groot probleemoplossend vermogen.

Ben jij de productieleider die geen zin heeft om op de winkel te passen, maar juist de organisatie wil laten verbeteren? Reageer dan snel!

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
InGoedeBanen
Published at
16.09.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
985490
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register