Warehouse supervisor, Born (48800834)

Born  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Manager

Description

Deze klant heeft een grote ambitie. Als wereldwijde speler kunnen zij je een interessant carrièrepad bieden met tal van mogelijkheden binnen de Benelux, maar ook daarbuiten.

Je bent een manager met de nodige ervaring en kan goed communiceren met het hoger management. Tevens ben je niet vreemd met het genereren van cijfers / rapportages en weet je hoe commercieel je soms dient te denken.

De functie
Het doel van de functie van Warehouse supervisor, senior, Born is een correctie aansturing van je medewerkers en je bent verantwoordelijk voor je ploeg op verschillende fronten. Zo zie je erop toe dat de huisreglementen worden nageleefd, dat iedereen conform orde en netheid werkt en dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Daarnaast ben je als Warehouse supervisor, senior, Born een eerste aanspreekpunt voor zowel klant als medewerker op alle gebieden. Als supervisor ben je het verlengstuk van het management. Jij weet beslissingen dan ook te vertalen naar je teamleden. Jij bent mede-verantwoordelijk voor de afdelingsdoelstellingen en het behalen van de productie maar bovenal zie je toe op het behalen van de kwaliteitsdoelstellingen. Het betreft een veelzijdige functie en één ding is zeker; geen dag is hetzelfde.

Het profiel
Inmiddels ben jij toe aan de volgende stap in je carrière. Je weet hoe de processen verlopen en je vindt het leuk om bij te dragen aan meer stabiliteit en het vergroten van de motivatie binnen de organisatie. Als persoon sta je stevig in je schoenen en durf je voor de "troepen" te staan. Je hebt een natuurlijk overwicht en handelt naar inzicht. De woorden; vertrouwen, respect en integriteit zijn jou op het lijf geschreven. Je vindt het leuk om bezig te zijn met de ontwikkeling van je afdeling en zoekt samen met de Contract Supervisor en Project Engineers naar continue verbetering. Je vindt het leuk om je collegas te coachen en hen "on the job" beter te maken. Tevens zoek je de samenwerking op met je collega Warehouse Supervisors om binnen het gehele warehouse één lijn door te voeren.

Competenties

Je bent in staat verantwoording te nemen, te handelen naar inzicht maar voelt aan wanneer overleg met de Contract Manager gewenst is
Je integriteit is groot en je hoort het verhaal van je medewerkers zonder hierover te oordelen
Je bent mensgericht en zoekt samen met je mensen naar de beste oplossingen
Je bent in staat medewerkers te coachen, begeleiden en beoordelen
Je bent communicatief goed onderlegd
Je bent stressbestendig, klantgericht en flexibel
Je hebt kennis van logistieke procedures, processen en voorschriften

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
InGoedeBanen
Published at
02.10.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
992966
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register