Operationeel Beheerder Testomgeving

Antwerpen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Als Operationeel beheerder testomgevingen ondersteun je de testomgevingen van onze klant op technisch gebied. Daarnaast coördineer je een aantal acties en processen om die testomgevingen up to date te houden.
- Je neemt de leiding in het oplossen van allerlei problemen die de ontwikkelteams zelf niet opgelost krijgt. Deze hebben meestal een raakvlak met infrastructuur of infrastructuurconfiguratie (rechten, users, certificaten, load balancer rules …)
- Je controleert voor belangrijke deployments verschillende aspecten van een omgeving, om ervoor te zorgen dat na een applicatiedeployment alles ook effectief werkt.
- Je coördineert de uitvoering van bepaalde technische acties die de ontwikkelteams nodig hebben. Bijvoorbeeld het vernieuwen van testdata op de testomgevingen.
- Je verzamelt informatie over nieuwe infrastructuur om Configuration Management beter up to date te houden van wijzigingen aan de verschillende omgevingen.
- Je stemt regelmatig af met verschillende teams om te zoeken naar technische en procesverbeteringen die ervoor zorgen dat er minder test tijd verloren gaat.
Profiel:
-Je bent in het bezit van een Master diploma binnen ICT of je hebt gelijkwaardige ervaring.
-Je hebt minstens vijf jaar ervaring binnen het werkveld ICT.
-Je communiceert sterk, zowel met projectleiders en managers als ontwikkelaars
-Je bent stressbestendig en oplossingsgericht
-Je beschikt over een stevige basiskennis van certificaten, Linux servers, load balancers, firewalls,…
-Je schrikt er niet van terug de handen uit de mouwen te steken, en zelf op onderzoek te gaan waar specifieke issues zouden kunnen liggen.
-Je bent al met Java omgevingen in aanraking gekomen.
Start date
n.a
From
Elmos
Published at
31.10.2015
Project ID:
1011207
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register