Freelance Front-end developer gezocht

Limburg  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Sterke Freelance Front-end developers gezocht voor diverse interessante opdrachten en opdrachtgevers door heel Nederland.
Wat ga je doen als Freelance Front-end developer gezocht?
Ben jij een ervaren en sterke Front-end developer die graag aan uitdagende projecten werkt? Ik heb meerdere interessante opdrachten voor jou! Verschillende interessante opdrachtgevers, zowel groot als klein, willen altijd met sterke developers werken.
Ik zorg dat de juiste mensen bij de juiste opdrachtgevers terecht komen. Ik kom graag met je in contact om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Wat wordt jou geboden als Freelance Front-end developer gezocht?
Voor meerdere opdrachtgevers binnen mijn netwerk ben ik continu op zoek naar sterke Freelance Front-end developers die per direct beschikbaar zijn of op korte termijn beschikbaar komen. Dit kan gaan om korte en lange projecten.
Wat wordt er van jou verwacht als Freelance Front-end developer gezocht?
• Minimaal 3-5 jaar ervaring als Front-End Developer
- Bewezen ervaring met Javascript, HTML5 en CSS3
- Ervaring met diverse JS frameworks zoals; Angular.js, React.js en Backbone.js
- Zeer sterke communicatieve vaardigheden
Waar ga je werken als Freelance Front-end developer gezocht?
Wil je de mogelijkheden verkennen om met mij een samenwerking aan te gaan waarbij ik als jouw bemiddelaar zal optreden, dan kun je mij bellen op , of mail naar . Je kunt je ook registreren door te klikken op de knop "Solliciteer op deze vacature". Als je zelf nog niet op zoek bent naar een nieuw uitdaging, maar je bent wel een freelance Developer of je wilt als freelancer aan de slag, aarzel dan niet om mij hiervan op de hoogte te brengen!
Meer weten of direct solliciteren?
Klik op de solliciteer knop om direct te solliciteren. Wil je meer weten over deze vacature of andere mogelijkheden met ons verkennen? Dan kun je ons bellen op (0)
Start date
n.a
From
Ardekay
Published at
31.10.2015
Project ID:
1011447
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register