SQL Server Specialist

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functieomschrijving
Ten behoeve van de uitvoering van diverse IT-auditwerkzaamheden heeft de ADR behoefte aan capaciteit als aanvulling op de eigen capaciteit voor de uitvoering van data- en process mining analyses.
De ADR vraagt 1 SQL Server specialist voor maximaal 250 uur.
Indien er minder/meer uren benodigd zijn dan oorspronkelijk is aangevraagd, wordt er tijdig met de leverancier hierover afgestemd. Het tarief voor het aantal te verminderen dan wel uit te breiden uren zal niet afwijken van de in de nadere overeenkomst genoemde tarieven. Als gevolg van minder/meer uren zal geen boete gevraagd worden dan wel verschuldigd zijn.
Periode
Beoogde planning en inzet:
De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in Den Haag gedurende de periode 25 november 2015 tot en met 31 maart 2016 (met optie tot verlenging).
Startdatum opdracht is z.s.m. na gunning, gepland op woensdag 25 november 2015.
Werkzaamheden
Betreffende SQL programmeur zal in samenwerking met ADR-collega's data-analyses uitvoeren ten behoeve van de Financial audit. De data-analyses zullen met name worden uitgevoerd op data uit ERP-systemen.
Kennis en ervaring met het datamodel van SAP ECC, Exact Synergy & Globe, Oracle EBS, extractie methoden en data-analyse tooling is derhalve een pré. De ADR gebruikt de tools IDEA, Disco en BWise Audit Analytics.
Functie-eisen
HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN:
-Aantoonbare diepgaande kennis van en ervaring met SQL Server;
-Aantoonbare ervaring met het analyseren van complexe automatiseringsomgevingen (beheerprocessen en applicaties en basis kennis van IT-infrastructuren) en betaalapplicaties;
-Bij voorkeur kennis van data-analyse met behulp van tooling , zoals bijvoorbeeld IDEA, Disco of BWise Audit Analytics
Arbeidsvoorwaarden
Startdatum:
Verwachte einddatum:
Optie op verlenging: ja
Inzet: 36 uur per week
Standplaats: Den Haag
Aantal posities: 1
In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
Sluitingsdatum vacature
Op deze vacature kun je reageren tot donderdag 12 november om 17:00 uur.
Geplande datum intakegesprekken: Week 47 (16 t/m 20 november 2015).
Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.
Locatie
Den Haag
Start date
n.a
From
CC Group
Published at
08.11.2015
Project ID:
1015826
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register