vacature UX (User Experience) designer (53193378)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Wil je werken bij een dynamisch team van senior UX specialisten? Ben je op zoek naar een bedrijf waar alle, zowel interne alsook externe collega's voor elkaar klaarstaan en waar het aanvoelt als thuishaven? Wil je altijd up-to-date blijven van alle nieuwe technologieën? Schrik je s 'nachts wakker en denk je dan aan User Experience, Interaction Design en Usabillity functionaliteit van mobile betalingsverkeer op topsport niveau? Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Dan zit je hier aan het juiste adres!

Wij zijn als dienstverlener de dienstverlener op het gebied van UX Design, Interaction design en Usabillity. In tegenstelling tot andere ICT-bedrijven, die het ‘erbij doen', is het voor P&P Consult prio 1 om de opdrachtgever te ontzorgen door de juiste specialist in te zetten met een optimaal rendement voor de opdrachtgever en de specialist zelf.

Binnen de opdrachtgever en binnen onze P&P-organisatie heerst een grote saamhorigheidsgevoel en is iedereen zeer collegiaal tegen elkaar. Er hangt dan ook een leuke en prettige sfeer in de lucht. Binnen de organisatie krijg jij volop ontwikkelmogelijkheden. Of je nu externe bent of dat je bij ons (vast of tijdelijk) in dienst komt. Op basis van jouw wensen proberen wij jou de beste opdrachten aan te bieden. De opdrachten worden primair bij klanten van hen op locatie uitgevoerd of op een van onze eigen projecten

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
InGoedeBanen
Published at
01.12.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1029746
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register