Senior Informatie Analist

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een grote uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische Zaken. De dienst ondersteunt ondernemers met subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet- en regelgeving. De ambitie van de dienst is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te worden. Daartoe wordt - veelal projectmatig - hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening.
In de afdeling Informatie- en Procesmanagement is daartoe behoefte aan een senior informatie-analist. Hij/zij zou ingezet kunnen worden op verschillende projecten.
• Ontwikkelen van en adviseren over over de opzet en werking van de informatievoorziening in de samenhang met de doelen van de organisatie en de bedrijfsprocessen.
• Mede ontwikkelingen van rijksbrede standaards en deze vertalen naar de inrichting van en beleid voor de informatievoorziening van de eigen organisatie
Binnenhet project Toon wordt op zowel de website als de intranet gewerkt met een zeer geavanceerde zoekmachine Solr. Deze zoekmachine raakt vrijwel alle functionaliteiten op beide platforms door de filters en overzichten. Alles wat nieuw gebouwd of groot wijzigt, zorgt voor werkzaamheden aan Solr. Het gaat in dit project dus om een zoekspecialist met Solr.
Functie-eisen
Professionele kennis (Certificaten)
Bestuurlijke informatiekunde (zoals WO Master Public Information Management (MPIM), Master in Information studies, ), Leergang Informatiemanagement en documentmanagement (IDM))
Bedrijfsprocessen (methoden, modelleertechnieken, tools, modellen, et cetera) (geen)
Informatiemanagement (Business Information Management Foundation (BiSL-F))
Aanvullende kennis (Voorbeelden van opleidingen)
Projectmanagement (Prince 2)
Informatiebeveiliging (Information Security Foundation based on ISO/IEC 27002)
Datamodellen (Ontwikkeling)Verbijzondering kennis en vaardigheden:
Zowel het technische aspect zoekmachines en algoritmes (Apache Solr) in combinatie met Drupal 7 als het psychologische aspect vanuit zoekgedrag van de interne en externe klanten. Technische en theoretische infrastructuur en architectuurn met name gericht op websitekoppelingen met CRM en Klantregisters. Tevens moet deze senior beschikken over kennis van:
• Drupal 7
• PHP 5
• HTML5
• Apache Solr
• MySQL
• SCRUM
Verbijzondering kennis en vaardigheden:
Zowel het technische aspect zoekmachines en algoritmes (Apache Solr) in combinatie met Drupal 7 als het psychologische aspect vanuit zoekgedrag van de interne en externe klanten. Technische en theoretische infrastructuur en architectuurn met name gericht op websitekoppelingen met CRM en Klantregisters. Tevens moet deze senior beschikken over kennis van:
• Drupal 7
• PHP 5
• HTML5
• Apache Solr
• MySQL
• SCRUM
Bereidheid op meerdere locaties van RVO werkzaamheden te verrichten.
Arbeidsvoorwaarden
Startdatum: zsm
Verwachte einddatum:
Optie op verlenging: ja
Inzet: 36 uur per week
Standplaats: Den Haag
Aantal posities:
Op deze vacature kun je reageren tot vrijdag 4 december om 12:00 uur.
Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;
Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;
Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);
N.B.
Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.
Locatie
Den Haag
Start date
n.a
From
CC Group
Published at
03.12.2015
Project ID:
1031397
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register